Без опадів, спека до +33: якою буде погода у Києві наступного тижня

Наступний тиждень у столиці буде спекотним, в деякі дні температура повітря сягатиме +33°C. Також прогнозують малохмарну погоду, без опадів. 

У понеділок, 26 серпня, спекотна і ясна погода триматиметься весь день. Температура сягатиме +33°C, опадів не прогнозують.

У вівторок, 27 серпня, столичне небо так само буде безхмарним. Зранку прогнозують +21-24°C, а вже вдень температура тепла підніметься до +32°C. Без опадів.

У середу, 28 серпня, ранок у Києві буде похмурим, втім, до обіду знову стане ясно. Температура повітря прогріватиметься до +33°C.

У четвер, 29 серпня, опадів не передбачається. У цей день очікується від +22°C до +32°C. Як і у середу, варто очікувати, що перша половина дня буде хмарною.

П’ятниця, 30 серпня, буде спекотною — температура повітря сягатиме +32°C. Опадів не прогнозують, весь день буде безхмарним.

В суботу, 31 серпня, вранішнє небо вкриють хмари, які зникнуть вже до обіду. Стовпчики термометрів підніматимуться до +32°C. Без опадів.

У неділю, 1 вересня, як і весь тиждень буде тепло — до +30°C. Опадів не прогнозують, втім протягом дня небо можуть затягувати хмари.

“Наш Київ” раніше повідомляв, що із 26 серпня в області запрацюють ще два комплекси автофіксації порушень ПДР.

Із 26 серпня частково обмежать рух транспорту вулицею Ніжинською: деталі