Без опадів, до +15: якою буде погода у Києві наступного тижня 21-27 жовтня 2024 року
Фото ілюстративне: Pexels

Наступного тижня, 21-27 жовтня, у Києві буде переважно ясна погода, в деякі дні температура повітря підніматиметься до +15. Опадів не прогнозують.

У понеділок, 21 жовтня, весь день у столиці буде сонячним. Температура повітря: від +3-4 вночі-зранку до +14°C вдень, без опадів.

У вівторок, 22 жовтня, опадів не прогнозують, проте весь день буде переважно хмарна погода. Температура повітря прогріється до +15°C.

У середу, 23 жовтня, ясна погода протримається весь день, температура на стовпчиках термометрів — від +7 до +15°C. Буде сухо, без дощів.

В четвер, 24 жовтня, у першій половині дня варто очікувати ясну погоду, проте після обіду небо затягнуть хмари, що протримаються до вечора. Температура повітря коливатиметься від +7 до +12°C, опадів у цей день не прогнозують.

У п’ятницю, 25 жовтня, столичне небо буде вкрите хмарами. Вночі та зранку температура повітря складатиме +8-9, а вдень підніметься до +12-13°C.

Субота, 26 жовтня, буде хмарною, проте ввечері у Києві проясніє. Опадів не очікується, а температура повітря вдень сягатиме +13°C. 

У неділю, 27 жовтня, буде малохмарно, як і весь тиждень — опадів не прогнозують. Температура повітря вдень у місті прогріватиметься до +14°C.

“Наш Київ” вже писав, що до 31 жовтня у Дніпровському районі обмежуватимуть рух вулицею Рачінського.

Київщина готова до опалювального сезону: скільки громад вже почали підключати тепло