Бейонсе у сукні Frolov
Фото: instagram.com/frolovheart

Американська співачка Бейонсе дала концерт вперше за чотири роки, виступивши на закритому івенті на честь відкриття найрозкішніших курортних готелів Atlantis The Royal у Дубаї.

Під час свого виступу, який тривав трохи більше як годину, зірка змінила кілька нарядів. Серед них була і мінісукня від українського бренду Frolov, розроблена спеціально для Бейонсе. Напівпрозора яскраво-рожева сукня на грудях була прикрашена сяючою діамантовою конструкцією, до неї йшли такі ж рожеві високі панчохи та вечірні рукавички.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FROLOV (@frolovheart)

Як пише Daily Mail, за чутками, за свій виступ Бейонсе отримала 24 мільйони доларів. На вечірці на честь відкриття Atlantis The Royal помітили багатьох знаменитостей, серед яких - Холлі Бейлі, Корі Стокс, Еллен Помпео з чоловіком Крісом Айворі, Ребел Вілсон, Кендалл Дженнер та інші.

Гостям було заборонено знімати виступ співачки, проте деякі все таємно знімали шоу на свої смартфони та виклали його у мережу.

Нагадаємо, український бренд RCR KHOMENKO випустив худі на випадок блекауту. Цей худі чорного кольору оздоблений принтом, який світиться у темряві. Малюнок може відрізнятись на кожному виробі.

Київський бренд створив набори для вишивання сорочки