Бар Talkies на Подолі представив нове меню, присвячене тематиці архетипів

Talkies — коктейльний бар на Подолі. Його місія — культурно-просвітницька, а мрія — просування у країні високої барної культури. А ще Talkies залюбки ділиться з гостями знаннями про мистецтво та науку. Саме тому, нове меню, яке презентували 4 березня, присвячене тематиці архетипів.

Бар Talkies на Подолі представив нове меню, присвячене тематиці архетипівУсі великі розуми від давніх часів прагнули зрозуміти людську природу. Talkies, своєю чергою, вирішили допомогти гостям поринути у глибини самовдосконалення. Знання власних архетипів відкриває нове поле для дослідження душі та пошуку себе у цьому мінливому світі. Адже для людини це важливо: віднайти свої переваги, сильні сторони, дізнатись про приховані таланти та зробити крок до кращого, усвідомленого майбутнього.

А доторкнутись до теми та ознайомитись з нею глибше можна за стійкою у Talkies. Адже кожен з 12 нових коктейлів  — вишукані алкогольні поєднання, майстерно втілені у певній формі та з власною концепцією. 

Бар Talkies на Подолі представив нове меню, присвячене тематиці архетипівТа окрім просвітницької місії, бар продовжує допомагати захисникам та захисницям України. Кожного місяця звітують про донат, який складає 7% від обороту, що розподіляється між фондами Shields Ukraine та VsimDim.

Також Talkies проводить благодійні гостьові зміни у Європі та у себе в закладі, розповідаючи про Україну, нашу сферу гостинності та барну культуру усім зацікавленим.

Вважають, що барна та культура у класичному розумінні мають йти пліч-о-пліч. А допомога — це щось саме собою зрозуміле та необхідне.

Заходьте знайомитись з новим меню на Межигірську, 3. Дізнатися більше про бар можна на сайті, на сторінці у Facebook, у Tik Tok або Telegram.

Це заклади, що відкрилися у Києві в лютому