смузі
Ілюстративне фото: pixabay.com

Пасажири "Інтерсіті+" тепер можуть проробити фірмовий освіжаючий напій від "Укрзалізниці" під назвою "Бандерівські смузі".

Про це розповів член правління "Укрзалізниці" Олександр Перцовський.

Напій готують з червоної полуниці та чорної смородини.

"Тож, поки горе-окупанти закидуються десь пальоною горілкою від безнадьоги, ми зацінемо новенький здоровенький бандер-смуззі, подивимось прем'єру кіно-смуззі та помчимо УЗшним потягом до перемоги! Тільки вперед! Впевнений, новий залізничний освіжаючий напій стане таким саме хітом, як і фірмовий поїзний чай в підстаканниках", — написав Перцовський. 

 

Сенсаційне! Скаженіють скабєєви, прищуть слиною соловйови... В українських потягах відтепер не лише крутезні пасажири, відважні поїзні бригади, а ще й справжнісінький бандерівський дух! На екранах - запалюючі ексклюзивні прем'єри від Бандерівське смузі, на столі - охолоджуючі натуральні "Бандерівські смуззі". Екслюзивна новинка для пасажирів Інтерсіті+: смуззі з достиглої на українській люті червоної полуниці та чорної, як доля окупантів, смородини 🥤 Тож, поки горе-окупанти закидуються десь пальоною горілкою від безнадьоги, ми зацінемо новенький здоровенький бандер-смуззі, подивимось прем'єру кіно-смуззі та помчимо УЗшним потягом до перемоги! Тільки вперед! Впевнений, новий залізничний освіжаючий напій стане таким саме хітом, як і фірмовий поїзний чай в підстаканниках. А заради свіженьких прем'єр можна не вагаючись вже прямувати за квиточком на Інтерсіті+! 🚆🚆🚆 Oleksandr Shevchenko Анастасия Золотарёва Vlad Babyr Андрей Уманец

Posted by Oleksandr Pertsovskyi on Saturday, July 2, 2022
Нові заклади, що відкрились у червні