Нова гра в слова українською мовою

Розробник ігор Олександр Козлов представив новий застосунок — "Гра слів". Це безплатна гра в слова українською, яка є аналогом популярної гри Letterpress. 

"Двоє гравців по черзі збирають слова з букв на полі 5х5. Використана у слові літера стає "захопленою" гравцем. Гра закінчена, коли кожна з 25 клітин належить одному з гравців. Виграє той, у кого захоплених клітин більше", — повідомив розробник ігри. Можна грати як з іншою людиною, так і з ботом.

"Гра слів"

Гра містить словник на 700000 слів, присутня гаптика, чудова графіка та ніякої реклами.

Застосунок "Гра слів" можна використовувати як навчальний матеріал для вивчення української мови. 

Коли я робив Кобзу, то був упевнений, що просто роблю гру. Кобза стала доволі популярною, хоча я жодного разу не бачив Кобзу у добірках “нові забавки українською” чи “у що пограти на айфоні”. Не те щоб я взагалі бачив такі добірки. Проте я не раз і не два (ви не повірите, навіть не три) зустрічав Кобзу у добірках типу “сервіси, що допоможуть покращити українську

Ця гра поки що доступна лише на iOS. Але розробник ігри заявляє, що "якщо з'явиться ентузіаст, що буде готовий взятися за андроїд-версію, залюбки поділюся з ним усіма секретами структури гри".

Звантажити гру можна за посиланням.

Олександр Козлов наголошує, що ця гра не є комерційним проєктом і тому просить поширювати її всіх охочих. В планах у розробника вже є нова гра.

Це 10 головних ігрових релізів серпня