Atlas Weekend повертається до Києва з новою назвою та локацією: список артистів
Фото - Atlas Weekend, Instagram

Фестиваль Atlas Weekend повертається, проте з новою назвою та локацією. 

Про це повідомили у пресслужбі. 

Тепер Atlas Weekend став Atlas United. Він відбудеться 12-14 липня на території ТРЦ Blockbuster Mall у Києві.

На глядачів чекатимуть виступи понад 70 українських артистів: "Бумбокс", Артем Пивоваров, "Жадан і Собаки", "Без обмежень", Dantes, Курган & Agregat, "Друга Ріка", Latexfauna, Verka Serduchka з премʼєрою україномовної програми та інші.

У лайнапі зараз переважно українські гурти та виконавці, проте організатори повідомили, що вперше після початку повномасштабного вторгнення на фестивалі виступлять й закордонні артисти. Але їх імена поки що тримають у таємниці. Також у програмі Atlas United буде стендап-частина: Василь Байдак, Настя Зухвала, Свят Загайкевич, Сергій Чирков, Світлана Немонежина, Женя Коротков та багато інших. 

Виступи пройдуть на шести сценах: дві розташовані просто неба на паркінгу ТРЦ, ще одна — у підземному паркінгу та три додаткові — всередині самого ТРЦ.

Старі квитки на фестивалі, які мали відбутися в минулі роки, але через повномасштабне вторгнення їх перенесли, будуть дійсні на ATLAS UNITED 2024, повідомили організатори. 

Під час проведення фестивалю на локації працюватиме найбільше в країні укриття, сертифіковане ДСНС, яке у разі оголошення повітряної тривоги зможе вмістити всіх гостей події. 

Квитки вже можна придбати в застосунку monobank.15% з кожного передадуть на збір для закупівлі дронів, який фестиваль проводить спільно з платформою UNITED24. Мета — зібрати 100 мільйонів гривень.

У Києві відбудеться собачий фестиваль Коргія 2.0: подробиці