ATLAS UNITED 2024 переноситься на тиждень: подробиці

Фестиваль ATLAS UNITED 2024 переноситься на тиждень.

Про це повідомили організатори. 

Нові дати фестивалю — 19-21 липня. 

"Після вчорашніх масованих атак (8 липня) ми з командою та артистами прийняли рішення перенести подію на 19-21 липня. Локація незмінна — ТРЦ Blockbuster Mall. Усі квитки, придбані на попередні дати, залишаються дійсними", — розповіли організатори. 

Фестиваль ATLAS UNITED 2024 переноситься на тиждень

Також представники фестивалю запропонували перетворити злість на донати. Тож 100% від продажу квитків сьогодні, 9 липня, спрямуюють на збір для придбання наземних і повітряних дронів для ЗСУ. Задонатити можна за посиланням

"19-21 липня подія відбудеться заради нашої важливої мети — ми будемо продовжувати збирати 100 мільйонів гривень, половина з яких піде на закупівлю роботів через платформу UNITED24, а решта — на забезпечення дронами ЗСУ у найгарячіших точках фронту", — розповіли організатори. 

Нагадаємо, 8 липня 2024 року внаслідок ракетного удару по Києву зафіксовано падіння уламків в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Святошинському, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах.

Крім цього, 8 липня 2024 року росіяни обстріляли дитячу лікарню Охматдит в Шевченківському районі Києва. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський. Пацієнтів лікарні евакуюють у комунальні лікарні міста. 

Під завалами лікарні можуть бути люди — повідомив президент України Володимир Зеленський. Точна кількість постраждалих і загиблих невідома. 

Також, внаслідок влучання ракети у Шевченківському районі повністю зруйнований під’їзд п’ятиповерхівки.

8 липня 2024 року, після ранкового масованого ракетного обстрілу, росіяни вдруге обстріляли Київ.

9 липня 2024 року на території дитячої лікарні "Охматдит" у Києві завершили аварійно-рятувальні роботи. Загалом відомо про 31 загиблого у Києві внаслідок ракетної атаки 8 липня. Серед жертв — 4 дитини, 117 людей постраждало.

Голлівудська акторка Джессіка Честейн закликала донатити на потреби "Охматдиту"