"АТБ" єднає країну: торговельна мережа відсвяткує 30-річчя стомільйонним донатом для ЗСУ

На початку листопада торговельна мережа відсвяткує тридцяту річницю з моменту заснування.

Історія "АТБ" розпочалася у перші роки української незалежності з кількох невеличких гастрономів у Дніпрі й розрослася до цілої мережі супермаркетів по всій країні.

Святкування в "АТБ" запланували особливе. Компанія запровадила нову ініціативу та створила новий тренд на ринку — усі подарунки до ювілею конвертуються у донат для ЗСУ.

Відтак "АТБ" розпочинає потужний благодійний марафон зі збирання безпрецедентного стомільйонного доната для Збройних сил України.

Ці кошти в подальшому спрямують на закупку необхідних нашим захисникам речей: сучасних дронів, багатофункціональних пікапів, військової спецтехніки, новеньких позашляхових вантажівок, карет швидких, засобів зв’язку тощо.

"АТБ" єднає країну: торговельна мережа відсвяткує 30-річчя стомільйонним донатом для ЗСУ

Компанія, яка цього року за активну громадянську позицію, патріотизм та ініціативи, спрямовані на підтримку та допомогу українським військовикам, отримала особисту подяку від головнокомандувача ЗСУ, генерала Валерія Залужного, планує об'єднати навколо питання наближення нашої перемоги партнерів по бізнесу, вітчизняних виробників, постачальників, мільйони клієнтів та українське суспільство загалом.

Варто зазначити, що "АТБ" зі свого боку вже виділив таку саму суму, котру покладе до загальної скарбнички на ці потреби.

"Під час нашого святкування ми ставимо перед собою амбітну мету! Як визнані лідери, котрі формують нові унікальні  тренди не тільки у галузі роздрібної торгівлі, але й для багатьох інших, ми хочемо започаткувати традицію. Впровадити для усього українського ринку гідну та своєчасну ініціативу. Спрямовувати кошти для святкування дня народження компанії на допомогу нашим захисникам,  — повідомив на своїй сторінці у Facebook Борис Марков, генеральний директор і голова Ради директорів корпорації "АТБ".

Аби кожен клієнт "АТБ" міг долучитися до проєкту та зробити внесок у наближення нашої омріяної перемоги, створили спеціальну лімітовану колекцію товарів і сувенірної продукції.

Так звана "Колекція єдності “АТБ”" включає в себе фірмові стікери, футболки, худі, шкарпетки, чашки, блокноти та ще багато цікавого.

Значну частку коштів від продажу таких товарів витрачають на допомогу українським військовикам. Продукцію, підготовлену до ювілею, можна знайти на поличках дискаунтерів мережі або замовили на сайті онлайн-магазину "АТБ". Окрім того, є можливість дистанційно задонатити напряму — за цими реквізитами.