Атака дронами на Київ та область вночі 21 жовтня 2024 року: які наслідки
Фото : Головне управління ДСНС України у м.Києві

В ніч на 21 жовтня Київ вкотре атакували ударними дронами. Про це пише Київська міська військова адміністрація. 

Повітряна тривога тривала понад 5 годин, російські БпЛА заходили в бік столиці з різних напрямків. Приблизно до десятка дронів ворога, які загрожували місту, знешкодили. Атака дронами на Київ та область вночі 21 жовтня 2024 року: які наслідкиВнаслідок атаки зафіксували падіння уламків в Дніпровському, Голосіївському та Соломʼянському районах міста. 

  • В Дніпровському районі, попередньо, пошкоджено електричний кабель. Інформація щодо постраждалих не надходила;
  • В Голосіївському районі, в багатоквартирному житловому будинку зафіксували часткове пошкодження стін та вибиті вікна. Без руйнування та пожеж. Постраждалих немає;
  • У Солом’янському районі падіння уламків спричинило пожежу на даху одноповерхівки — займання локалізували. Також відомо про одного потерпілого, у чоловіка опіки обличчя. Від госпіталізації постраждалий відмовився.

Атака дронами на Київ та область вночі 21 жовтня 2024 року: які наслідкиАтака дронами на Київ та область вночі 21 жовтня 2024 року: які наслідкиДронами намагалися атакувати і Київську область — працювали сили ППО, ворожі цілі знищили. Влучань в об’єкти критичної та житлової інфраструктури не допущено, без постраждалих. 

Внаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів пошкоджена покрівля багатоповерхівки, вибиті вікна та часткове руйнування однієї з квартир. Вибиті вікна ще в одному багатоповерховому будинку і пошкоджено три автомобілі — на місці працюють всі оперативні служби, розгорнули пункт обігріву, працюють психологи. Атака дронами на Київ та область вночі 21 жовтня 2024 року: які наслідкиАтака дронами на Київ та область вночі 21 жовтня 2024 року: які наслідкиТакож пошкоджено один приватний будинок та гараж, сталося загоряння на полі — пожежу ліквідували. Крім того, сталася пожежа на одному з ринків, загорання так само ліквідували.

Постраждалим нададуть необхідну оперативну допомогу. 

“Наш Київ” вже писав, що киянам-військовим допомагатимуть платити за навчання в закладах вищої освіти.

На Київщині будують нову школу та дитсадок: подробиці