Art to Help: в Києві відбудеться благодійний мистецький захід

Наступної п’ятниці, 30 березня, в Києві відбудеться благодійний захід Art to Help на підтримку притулку для тварин «Бест френдс».

У культурному просторі MediaHub пройде музично-поетичний вечір поета Вані Якимова і піаніста Павла Ігнатьєва, а гарний настрій на вечір забезпечить ведучий Олександр Тарасов.

Крім чарівної музики і віршів, організатор заходу, благодійний фонд Happy Paw, підготував фотовиставку «чотирилапих alter ego». Мета виставки — показати, як гармонійно можуть жити разом улюбленці і їх соціально-активні господарі. У проекті взяли участь Василіса Фролова, Юрій Марченко і Катя Тейлор, Ксенія Крячко, Наталка Якимович, Оксана Галан і інші.

Частину картин, представлених в рамках фотовиставки, можна буде купити на онлайн-аукціоні, інші будуть продаватися на класичному аукціоні безпосередньо на самому заході Art to Help.

Також протягом всього заходу буде діяти благодійне меню. Кожен охочий зможе придбати шматочок «Василевих пирогів» або десерт і допомогти тваринам з притулку, адже відсоток від продажу буде переданий на благодійність. Всіх присутніх чекатиме ще один приємний сюрприз — розіграш сертифікатів від партнера фонду — компанії Bodo.

Кожен, хто вирішить відвідати концерт і придбати вподобану світлину, приєднається до допомоги собакам і котам. Всі виручені кошти від Art to Help підуть на поліпшення умов життя і створення комфортного перебування 500 тварин в притулку «Бест френдс».

Квитки на захід за посиланнямПід вартістю квитка мається на увазі благодійний внесок на потреби притулку.

Раніше повідомлялось, що на Співочому полі проведуть велику реконструкцію.