аукціон у Urban Space 500
Фото: facebook.com/urbanspace500

У ресторані Urban Space 500 розпочали благодійний аукціон сучасного мистецтва. Частина отриманих грошей від продажу картин піде на волонтерські ініціативи.

Про це повідомляється на сторінці ресторану у Facebook.

"Протягом серпня ви могли вже встигнути побачити в нашому просторі роботи сучасного мистецтва, і тепер ми із радістю розкриваємо всі деталі! Як квіти проростають крізь асфальт, так і мистецтво проривається крізь війну, бо прагне жити й викликати своїм існуванням найщиріші емоції",  розповіли у закладі.

В рамках проєкту підтримки культури під час війни відібрали 15 найбільш вражаючих робіт та виставили їх на аукціон.

Тепер відвідувачі ресторану мають можливість придбати одну з цих робіт під час аукціону. 30% вирученої суми за роботу спрямовується, як винагорода автору, 70% — на обрані разом з митцями волонтерські ініціативи та фонди: "Повернись живим", "Мистецький Український Рух", "Благодійний Фонд Сергія Притули", Батальйону "Госпітальєри " та іншим.

"Всі твори з’явились під час повномасштабної війни, і вони є її арт-відображенням, рефлексією авторів на події, до яких ніхто не був готовим, на досвід, що ніхто не хотів би мати, але зараз його просто неможливо заперечувати", — розповіли організатори.

Ознайомитись із правилами аукціону та роботами можна за посиланням.

Дата проведення виставки до 09.09.2022

Оголошення результатів аукціону: 10 вересня. Вхід вільний.

The Stone: у Європі пройде флешмоб, щоб нагадати про війну в Україні