Архітектори показали проєкт аквапарку та музею води у Києві: фото

Архітектори з компанії AIMM показали проєкт аквапарку, музею води та дослідницького центру у Києві. Масштабний проєкт планують реалізувати на березі Дніпра після закінчення війни.

Архітектори показали проєкт аквапарку та музею води у Києві: фотоРозробка проєкту розпочалася до 24 лютого 2022 року, а навесні 2023 року архітектори доопрацювали його, повідомила креативна директорка AIMM Анна Іскіердо виданню "Хмарочос".

У комплексі можна буде знаходитися цілий день, відпочивати з дітьми та друзями в аквапарку або дізнаватися про воду в інтерактивному музеї.

У планах створити науково-технічну базу для дослідження проблем користування водними ресурсами, щоб популяризувати ідею відповідального використання води. У Європі існує 25 видів води для різних потреб, а в Україні лише 4. В нашій державі використовують одну і ту саму воду для пиття, поливу городу та змивання відходів в унітаз.

Раніше ми писали, що у внутрішньому дворику бізнес-парку "Європасаж" у Києві втілили ландшафтний проєкт "Гай Співіснування" від архітектурного бюро Aranchii Architects

Українські архітектори презентували візуалізацію куба-укриття з проєктором