Apple представила оновлені iPad: характеристики та ціни

Сьогодні, 7 травня, компанія Apple провела презентацію оновленої лінійки iPad та деяких аксесуарів до гаджетів.

iPad Pro 2024

Це перший iPad з OLED-дисплеєм Ultra Retina XDR. Як зазначають у Apple — наразі це найтонший продукт компанії, з товщиною 5,1 мм.  7 травня, компанія Apple провела презентацію оновленої лінійки iPad та деяких аксесуарів до гаджетівДіагоналі дисплея — 11 та 13 дюймів.  7 травня, компанія Apple провела презентацію оновленої лінійки iPad та деяких аксесуарів до гаджетів.Крім того, це перший гаджет, який працює на базі чипу Apple M4 — продуктивність процесора на 50% вища, ніж у пристроїв із чипом M2 та ідеально підходить для роботи з штучним інтелектом.  7 травня, компанія Apple провела презентацію оновленої лінійки iPad та деяких аксесуарів до гаджетів.

  • Доступний обʼєм памʼяті: 256 ГБ, 512 ГБ, 1 ТБ і 2 ТБ;
  • Кольори: чорний та сріблястий;
  • Ціна: від $999 за версію з 11-дюймовим екраном та від $1 299 — з 13-дюймовим.

Обидві моделі доступні для попереднього замовлення.

Magic Keyboard 2024

Apple вперше з 2020 року оновила клавіатуру Magic Keyboard. 

Нова версія сумісна тільки з iPad Pro, має алюмінієву підставку для рук. Також клавіатура має роз’єм USB‑C для наскрізної зарядки. 7 травня, компанія Apple провела презентацію оновленої лінійки iPad та деяких аксесуарів до гаджетів.Модель оснастили більшим трекпадом з тактильним відгуком для точних робочих процесів і жестів Multi-Touch. 

Як і iPad Pro, Magic Keyboard доступна у двох розмірах і двох кольорах.

  • Ціна: 11-дюймова клавіатура — $299 доларів, більша — $349. 

iPad Air 2024

Гаджет працює на чипі Apple M2 2022 року. 7 травня, компанія Apple провела презентацію оновленої лінійки iPad та деяких аксесуарів до гаджетів.Планшет доступний у 11-дюймовій і новій 13-дюймовій моделі з дисплеєм Liquid Retina та у чотирьох кольорах. 7 травня, компанія Apple провела презентацію оновленої лінійки iPad та деяких аксесуарів до гаджетів.Також додали нову горизонтальну фронтальну камеру, а акумулятор витримує цілий день автономної роботи.

  • Об’єм пам’яті: від 128 ГБ до 1 ТБ;
  • Ціна: від $599 з 11-дюймовим екраном та $799 за 13-дюймовий.

Apple Pencil Pro 2024

Гаджет має розширені функції, зокрема додали “тактильний відгук”, функцію гіроскопа, а якщо ви загубили його під час прогулянок або вдома — його можна знайти в додатку Find My.  7 травня, компанія Apple провела презентацію оновленої лінійки iPad та деяких аксесуарів до гаджетів.Деякі функції гаджету можна переключати подвійним натисканням на нього. 7 травня, компанія Apple провела презентацію оновленої лінійки iPad та деяких аксесуарів до гаджетів.Apple Pencil Pro підключається, заряджається та зберігається за допомогою магніту на бічній панелі iPad.

  • Ціна: $129.

“Наш Київ” також писав, що для жінок, що переживають насильство, створили застосунок, в якому можна викликати поліцію.

Українці можуть використовувати ChatGPT без реєстрації