Амерікан Юніверсіті Київ відзначив першу когорту випускників-магістрів

23 лютого 2024 року Амерікан Юніверсіті Київ (АЮК) відзначив перший в історії університету випуск студентів. 23 студенти отримали ступінь магістра за двома програмами: Global Management та Software Engineering. Урочисте вручення дипломів відбулося в кампусі АЮК, який розташований у відреставрованій будівлі колишнього Річкового вокзалу у Києві. Подію відвідали студенти, викладачі, партнери університету, представники київської влади, лідери думок, члени родин та друзі випускників.

Амерікан Юніверсіті Київ відзначив першу когорту випускників-магістрівЦьогорічний випуск це перша когорта випускників АЮК. Операційний запуск університету відбувся на початку лютого 2022 року, за три тижні до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Попри виклики повномасштабної війни, університет зумів ефективно вибудувати навчальний процес, пропонуючи талановитій українській молоді найбільш актуальні та перспективні освітні напрямки у сфері бізнесу, менеджменту та ІТ — повністю за американськими стандартами вищої освіти. Завдяки партнерству АЮК з Arizona State University (ASU), одним з найбільших державних та найінноваційніших університетів США, студенти АЮК мають унікальні освітні можливості, серед яких — програма подвійних (українського та американського) — дипломів.

​ 23 лютого 2024 року Амерікан Юніверсіті Київ (АЮК) відзначив перший в історії університету випуск студентів.

В АЮК зазначають, що перші студенти університету гідно захистили свої знання на Capstone Project (захист завершального проєкту в американській системі вищої освіти).  Серед тем, які були презентовані на захисті жіноче лідерство, економічні наслідки війни, розвиток лідерства в ЗСУ, порівняння архітектурних шаблонів, аналіз даних та мовних моделей та ін.

Амерікан Юніверсіті Київ відзначив першу когорту випускників-магістрів"Маю надію, що той досвід, який ви отримали в стінах АЮК, допоможе вам втілити ваші мрії у життя. Я маю честь бути випускником Військової академії США у Вест-Пойнті. Навчаючись там у мирний час, ми постійно готувалися до війни. Сьогодні, навчаючись під час війни, ви готуєтеся до миру. Адже виграти стійкий мир є не менше важливим, ніж виграти війну. Переконаний, що ви будете тими лідерами, які поведуть Україну до благополучного майбутнього та до стійкого миру",   підкреслив Ден Райс, президент АЮК.

Амерікан Юніверсіті Київ (АЮК) на Поштовій площі в приміщення Річкового вокзалуАмерікан Юніверсіті Київ — це приватний університет, який пропонує вищу освіту бакалавра, магістра та короткотермінові курси у сфері бізнесу, менеджменту та ІТ. Університет створений як інноваційний заклад світового рівня, що базується на американських стандартах освіти завдяки партнерству з Arizona State University, одним з найбільших та найбільш інноваційних університетів США. Це стратегічне партнерство дає Амерікан Юніверсіті Kиїв доступ до навчальних програм ASU, програм обміну та унікальну можливість для студентів АЮК здобувати подвійні дипломи обох університетів. У 2023 році АЮК запустив Стипендійний фонд для підтримки ветеранів, їхніх подружь та дітей загиблих героїв та бере участь в численних ініціативах місцевого, національного та міжнародного значення.

У будівлі Річкового вокзалу офіційно відкрили American University Kyiv: фото