Alliance Novobud продовжує будувати житло попри війну

Український девелопер Alliance Novobud, один з найбільших забудовників Києва та Броварів, продовжує будувати житло попри війну та економічну нестабільність. Ще на початку квітня на усіх майданчиках було відновлено будівництво.

У важкий для держави час, а надто під час воєнного стану, бізнес має працювати, і має він це робити ще ефективніше, ще динамічніше, адже економіка потребує підтримки

До престуру, який організував забудовник, долучилися понад 20 представників різних медіа. Головна мета — знайомство журналістів з будівельними проєктами, які сьогодні розвиваються. Крім того, журналісти побачили, що "робота кипить", тому клієнти Alliance Novobud отримають свої квартири, а економіка України — підтримку у вигляді податків та заробітної платні.

Саме з цих джерел держава фінансує Збройні Сили України, які мужньо та самовіддано захищають наші землі від окупантів.

Екскурсії проводили представники проєктних команд Alliance Novobud. Першим журналісти побачили будмайданчик комплексу Krona Park II, саме: будинки, приклади оформлення прибудинкових територій, дитячих майданчиків, паркових зон тощо.

Під час відвідування житлового комплексу "Лавандовий", журналісти побачили новий формат проєкту — мікс малоповерхових будинків та таунхаусів з власними затишними двориками. Потім  подивилися на краєвиди Броварів, які відкриваються з квартир 24-поверхового будинку комплексу Madison Gardens.

На майданчику столичного проєкту Montreal House відвідувачі побачили парадний вхід, який матиме дев'ятиметрову висоту стелі. Також побували у приміщенні, яке готують під дитячий садочок.

Фінальною точкою екскурсії було відвідування будівельного майданчика клубного будинку Illinsky House, який розташований на Подолі. Тут журналісти побачили комбінований фасад з натуральних матеріалів, дворівневий паркінг та простору терасу на восьмому поверсі першого будинку.