Документальний фільм Довга доба покажуть у кінотеатрах: дата прем'єри

Український режисер Алан Бадоєв оголосив дату прем'єри документального фільму "Довга доба". В український прокат стрічка вийде 10 лютого.

В кінотеатрах Multiplex відбудуться безкоштовні покази фільму. Також охочі можуть зареєструватися та отримати квиток за донат від 100 грн. Отримані кошти направлять на допомогу важкопораненим військовим.

Документальний фільм Довга доба покажуть у кінотеатрах за донат: дата прем'єри"Довга Доба" — це фільм про останній мирний день 23 лютого і перший день повномасштабного вторгнення. Він створений з 12 тисяч історій українців.

"120 хвилин про минуле заради майбутнього. Кожен кадр у стрічці відзнятий українцями на їхні ґаджети. Це фільм про життя та виживання, спротив і єдність та відважні вчинки українців", — повідомили у пресслужбі.

Покази стрічки відбудеться у Києві в кінотеатрах Multiplex в ТРЦ Lavina Mall та ТРК "Проспект". Зазначається, що квитки можна отримати тільки на касі.

Раніше ми писали, що пісня Макса Барських "Soldier" стала офіційним саундтреком документального фільму про війну "Довга Доба".

Український фільм "Як там Катя" покажуть у кінотеатрах: трейлер