Активісти розповіли, коли реставруватимуть історичну вивіску “Перукарня”

Команда благодійної організації “Має значення” поділилась деталями, щодо відновлення історичної вивіски “Перукарня”, що знаходиться на Подолі, на вулиці Почайнинська, 57/59.Активісти розповіли, коли реставруватимуть історичну вивіску “Перукарня”Так, за словами активістів, між 1 і 5 травня з’явиться матеріал про демонтаж вивіски і результати її огляду в майстерні.

Далі, між 6 і 10 травня, розпочнуть процес реставрації.Активісти розповіли, коли реставруватимуть історичну вивіску “Перукарня”Інформуватимуть щодо очищення від фарби, шліфування і, можливо, про початок відновлення 3-х загублених літер на спеціальному верстаті.

Як зазначили у дописі — пластик буквально розсипається в руках, тому реставраторам знадобляться скріплювальні засоби з Італії для запобігання руйнування вивіски.

Між 12 і 29 травня запланували перерву — реставратор піде у відпустку для поправки здоров’я. 

Реставраційні роботи відновлять вже 29 травня. Активісти розповіли, коли реставруватимуть історичну вивіску “Перукарня”Загалом весь процес реставрації розтягнеться більше ніж на 6 тижнів. 

Крім того, активісти все ще продовжують збирати кошти на відновлення вивіски — повна сума становить 86 тисяч грн.Активісти розповіли, коли реставруватимуть історичну вивіску “Перукарня”“Наш Київ” вже писав, що активісти реставруватимуть історичну вивіску “Прання білизни”: в якому вона стані

Активісти хочуть відновити історичні вивіски у Києві: що планують реставрувати