Аксесуари місяця: бренд ювелірних подарунків LOVE YOU

Обирати подарунки – це завжди так хвилююче, особливо, якщо вони для близької людини. І в цьому вам може допомогти бренд ювелірних подарунків LOVE YOU. Його асортимент розділено на тематичні сети, аби було легше обрати саме те, що треба для рідних та близьких. І не даремно, адже бренд позиціонує себе експертом у сфері ювелірних подарунків.

Ми зібрали для вас добірку кращих аксесуарів місяця від LOVE YOU.

Подарункові ювелірні сети

Як ми писали вище, LOVE YOU має окремі подарункові сети, які допоможуть легко зробити влучний вибір. Так, прихильники оригінальних персоналізованих подарунків можуть обрати серед прикрас Create.

Зробити вашу пропозицію особливою допоможе сет Say Love You.

Знайти свої особливі символи, які не тільки доповнять образ, а й підкреслять індивідуальність, бренд пропонує в Love Signs.

Шукаєте прикраси для найліпших друзів? Рекомендуємо зупини свій вибір на аксесуарах Love Friends.

Не забув бренд і про найменших. Дитячі подарунки можна знайти у відділі Love Baby.

Крім того, клієнти зможуть обрати прикраси й для непередбачуваних подарунків. Наприклад, в LOVE YOU представлені сезонні сети для несподіваних "люблю". Love Autumn — це сет, який гармонійно перекликається з яскравими кольорами осені. Love Ukraine — прикраси з патріотичною символікою для вільних українців.

Вибір місяця: прикраси LOVE YOU

Синьо-жовтий підвісок із золота з патріотичного сету Love Ukraine у формі серця. Також доступні підвіски у вигляді тризуба.

Золотий підвісок у формі сердечка з патріотичного сету Love Ukraine. Ціна зі знижкою 2 568 грн.Сережки Love Autumn з жовтого золота з чорною емаллю. 

Сережки Love Autumn з жовтого золота з чорною емаллю. Ціна зі знижкою 5 640 грн.Каблучки з діамантами Love Classic.Каблучки з діамантами Love Classic від 7500грн.

Золотий браслет Say Love YouЗолотий браслет Say Love You. Ціна зі знижкою 5 124 грн.

Підвісок з жовтого золота у вигляді повітряної кулі з рожевою емаллю Create.

Підвісок з жовтого золота у вигляді повітряної кулі з рожевою емаллю Create. Ціна зі знижкою 5 180 грн.Діамантовий тенісний браслет з білого золота Love Classic.

Діамантовий тенісний браслет з білого золота Love Classic. Ціна зі знижкою 40 455 грн.Окрім широкого вибору подарунків, які, до речі, можуть допомогти обрати консультанти, у LOVE YOU турбуються й про пакування.

Аби сам процес дарування наповнював душу передчуттям дива, помічники з подарунків турботливо запакують обрану прикрасу у коробочку фірмового блакитного кольору, перев’яжуть її ніжними рифленими стрічками, а подарунковий пакет встелять хрумким папером, збризнутим фірмовим парфумом Amore, що нагадує солодкі мрії.

Ювелірні вироби LOVE YOUНаразі в Україні працює 19 локацій бренду ювелірних подарунків LOVE YOU у 8 областях: у Києві, Дніпрі, Одесі, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Вінниці та Черкасах. 

У Києві корнери та магазини LOVE YOU можна знайти за адресами:

  • ТРЦ Retroville, Проспект Правди, 47
  • ТРЦ Gulliver, Спортивна площа, 1а
  • ТРЦ River Mall, вул.Дніпровська набережна, 12
  • ТРЦ Район, вул.Миколи Лаврухіна, 4
  • ТРЦ Проспект, вул.Гната Хоткевича, 1В
  • ТРЦ Lavina Mall, вул.Берковецька, 6Д
  • ТРЦ SkyMall, Проспект Романа Шухевича, 2Т
  • ТРЦ Piramida, вул. Олександра Мишуги, 4
  • ТРЦ Україна, площа Перемоги, 3
  • ТРЦ Respublika Park, Кільцева дорога, 1