91 Lab випустили нову колекцію одягу за мотивами картин Примаченко
Фото: instagram.com/91lab_official

Український бренд жіночого трикотажного одягу 91 Lab випустили колекцію одягу за мотивами картин Марії Примаченко.

Про це вони повідомили на сторінці в Instagram.

91 Lab випустили колекцію одягу за мотивами картин Марії Примаченко91 Lab випустили колекцію одягу за мотивами картин Марії ПримаченкоГрафіка та живопис художниці перенесли на пальта, худі, джемпери, сукні та хустки.

91 Lab випустили колекцію одягу за мотивами картин Марії Примаченко.Представники 91 Lab наголошують, що ідея поєднання моди та мистецтва не нова, проте втілення творів найвідомішої народної художниці Марії Примаченко має на меті привернути увагу до української культури, яка страждає від російської агресії.

91 Lab випустили колекцію одягу за мотивами картин Марії Примаченко91LAB втілює найвищу якість, жіночні силуети і дорослу чуттєвість.

91 Lab випустили колекцію одягу за мотивами картин Марії Примаченко91 Lab випустили колекцію одягу за мотивами картин Марії ПримаченкоВ  91 Lab також вважають, що Україна наразі знаходиться в авангарді нового світового порядку.

Подивитися усі моделі та дізнатися ціни можна за посиланням.

Раніше ми писали, що український бренд LUCKYREEF презентував нову колекцію спортивного одягу з українською символікою. Особливістю колекції є прикрашення худі вишивкою ручної роботи.

Бренд LOGVIN створив колекцію прикрас спільно з Музеєм історії України