Благодійна книга Андрія Мероника

Український письменник, підприємець та волонтер Андрій Мероник випустив благодійну книгу "24.02".

Андрій Мероник

У книзі зібрані спогади та одкровення підприємців, лікарів, блогерів, артистів, зокрема, Даші Астаф’євої, Tayanna, Roxolana, зіркових пар Катерини Кухар та Олександра Стоянова, Дарії Ковтун і Євгена Хмари та інших свідомих українців. Саме вони щодня роблять свій внесок у майбутню перемогу — кожен на своєму фронті.

Дар'я Ковтун, Євген Хмара, Даша Астаф’єва"Кожен із нас намагався бути корисним країні. Ця книга про таких самих людей, як я і ви — про наших сучасників", – коментує Андрій Мероник. 

RoxolanaВи дізнаєтесь, як може еволюціонувати людина під час війни: від страху на початку війни до вивезення тіл людей із нещодавно окупованих територій.

Катерина Кухар, Олександр Стоянов, Tayanna

Ця книга про українців та їхню силу, без зайвого оптимізму чи песимізму.

Книга "24.02", автор: Андрій МероникНещодавно "24.02" представляла Україну на Франкфуртському книжковому ярмарку, де отримала позитивні відгуки й викликала чималу цікавість у європейських читачів. 

Книга ще на етапі передпродажу випускалася у кількості 300 примірників і зібрала понад 50 тисяч гривень для наших захисників, а зараз вона вже доступна для замовлення онлайн. 

Лише 1000 примірників та можливість самостійно обрати ціну на видання, а 100% виручених від продажу коштів будуть перераховані волонтерським організаціям на підтримку ЗСУ та постраждалих від російської агресії.

100% отриманих від продажу коштів будуть перераховані у фонди United24, "Повернись живим" і "Благодійний фонд Сергія Притули". А кожен покупець може самостійно вибрати ціну  від 99 до 3333 грн.

Раніше ми писали, що видавництво CP PUBLISHING спільно з артагенцією TUASHO випустило першу добірку робіт молодих українських митців "Новочасне мистецтво в Україні".

Видавництво Vivat відкрило магазин у Києві