15 жовтня у Києві обмежили рух Набережним шосе та на Воскресенці: схема проїзду

Сьогодні, 15 жовтня 2024 року, у Києві обмежили рух у Печерському та Дніпровському районах. Частково перекрили дорогу на Набережному шосе, Воскресенському проспекті та на вулиці Остафія Дашкевича. 

Про це повідомляє "Київавтодор".

Обмеження руху транспорту Набережним шосе у вівторок триватимуть з 10:00 до 16:00. Комунальні служби очищатимуть зливоприймальну систему. Через це частково перекриють дорогу у крайній лівій смузі Набережного шосе на ділянці від естакадного заїзду на Дніпровський узвіз до виїзду з моста Метро, що в напрямку Подолу. 

Рух транспорту Воскресенським проспектом обмежать 15 та 16 жовтня. Протягом вівторка та середи, з 8:00 до 20:00, частково перекриють рух на ділянці від вулиці Чорних Запорожців до проспекту Алішера Навої. Причина обмежень — ремонт асфальтобетонного покриття. 

Сьогодні, 15 жовтня 2024 року, у Києві обмежили рух Набережним шосе, Воскресенським проспектом та вулицею Остафія Дашкевича: схема проїзду.На вулиці Остафія Дашкевича обмежать рух транспорту з 15 до 23 жовтня. З 8:00 до 20:00 на ділянці від вулиці Івана Микитенка до проспекту Алішера Навої ремонтуватимуть дорогу та укладатимуть асфальт.

Сьогодні, 15 жовтня 2024 року, у Києві обмежили рух Набережним шосе, Воскресенським проспектом та вулицею Остафія Дашкевича: схема проїзду.Раніше "Наш Київ" писав, що біля станції міської електрички "Київ Деміївський" повністю перекриють пішохідний міст на вулиці Саперно-Слобідській.

У Києві демонтують незаконну рекламу: цього тижня на Троєщині та Березняках