Повертаються дощі та грози: якою буде погода у Києві з 7 по 13 серпня

З самого ранку понеділка, 7 серпня, небо у Києві затягнеться хмарами, які не зникатимуть до кінця дня. Також прогнозують дощ із грозою. Температура повітря коливатиметься в межах +22° вдень та +15° вночі.

У вівторок, 8 серпня, починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня опадів не передбачається. Цей день стане найпрохолоднішим за тиждень — прогнозують +21°. 

У середу, 9 серпня, ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень можуть з'явитися хмари, проте ненадовго. Очікується +22° вдень та +16° вночі.

Ранок та день четверга, 10 серпня, будуть хмарними, але ввечері погода проясниться. Повітря прогріється до +22° вдень та +16° вночі. 

У п'ятницю, 11 серпня, ранкові хмари пробудуть на небі до вечора. Усю другу половину дня йтиме дощ із грозою. Стовпчики термометрів показуватимуть +20° вдень та +15° вночі. 

Хмари, які з'являться вдень у суботу, 12 серпня, протримаються недовго, адже ввечері очікується ясна погода. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Обіцяють +24° вдень та +15 вночі. 

Ранок неділі, 13 серпня, буде безхмарним. До кінця дня небо лишатиметься ясним. Повітря прогріється до +27° вдень та +19° вночі. 

Нагадаємо, у Києві пройдуть безоплатні екскурсії місцями Революції Гідності.

У Києві облаштовують зелені зони на місцях колишніх фортифікаційних споруд