Мінлива хмарність та дрібний дощ: якою буде погода у Києві з 12 по 18 червня

У понеділок, 12 червня, з ранку до самого вечора небо над містом вкриється хмарами, тому спека не очікується. Навпаки, повітря буде прохолодним: вдень позначка термометра підніметься не вище +17, а вночі опуститься до +11 градусів.

У вівторок, 13 червня, хмарна погода триматиметься увесь день. Уночі пуститься дрібний дощ, який до ранку закінчиться, вдень та ввечері — також без опадів. Вдень очікується +17 градусів, а вночі +14 градусів. 

У середу, 14 червня, ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, проте ненадовго. Порівнюючи з вівторком, у середу трохи потеплішає: вдень термометр показуватиме до +22 градусів, а вночі +16 градусів. 

Четвер, 15 червня, стане єдиним днем тижня, коли у Києві утримається ясна погода. Звісно це вплине на температуру повітря, тому синоптики обіцяють вдень +24 градуси, а вночі + 17 градусів. 

У п'ятницю, 16 червня, незважаючи на хмарний ранок та похмурий день, ввечері на небі з'явиться сонце. Без опадів. Повітря прогріється до +27 градусів вдень, вночі буде +17 градусів. 

Вихідні почнуться похмуро. Взагалі сонце в суботу, 17 червня, рідко виходитиме з-за хмар. Температура повітря підніметься до +26 градусів вдень та опуститься до +18 градусів вночі. 

У неділю, 18 червня, очікується переважно хмарна погода, яка вранці ненадовго проясниться.  Вдень обіцяють +25 градусів, а вночі +18 градусів.

Нагадаємо, 3 червня сильний вітер повалив 260 дерев у різних районах Києва. 

Луки замість газонів: як виглядають зелені насадження в парку "Березовий гай"