З начинкою "дубайський шоколад", сирні, з фруктовими та ягідними наповненнями, або навіть з CBD — зібрали різноманітні варіації панетоне і пасок, які можна замовити у Києві до Великодніх свят.
Кафе-кондитерська HONEY
Кондитерська HONEY пропонує декілька варіацій пасок до великоднього столу — з цукатами та родзинками, шоколадом, або ж з фісташковою або манговою начинкою.Меню та ціни на паски:
- Паска-квітка з цукатами й родзинками — 950 грн;
- Паска-квітка з яфиною, чорничним мармеладом і білим шоколадом — 1150 грн;
- Паска-квітка з шоколадом — 1200 грн;
- Паска-квітка з манговою начинкою, манговим мармеладом та молочним шоколадом — 1450 грн;
- Паска-квітка з фісташковою начинкою, вишневим мармеладом та вишнею мараскіно — 1550 грн.
Також до Великодня підготували кілька видів панетоне, джеми та цукерки.
- Панетоне чорниця-терен-білий шоколад — 2200 грн;
- Панетоне юзу-манго-білий шоколад — 2300 грн;
- Набір цукерок "Півник" Honey & Gunia — 1480 грн;
- Томатний джем — 335 грн.
Пекарня "Марчук Хліб"
Пекарня третьої хвилі з власним млином "Марчук Хліб" пропонує до великодніх свят замовити як класичні паски, так і грильяжні. Також є панетоне — цитрусовий, ягідний або шоколадний. Меню та ціни на паски:
- Шоколадний панетоне (450 г) — 990 грн;
- Ягідний панетоне (450 г) — 990 грн;
- Цитрусовий панетоне (450 г) — 990 грн;
- Паска класична "Марчук Хліб" (550 г) — 690 грн;
- Паска грильяжна "Марчук Хліб × Hey Guide" (550 г) — 690 грн;
- Паска "Марчук Хліб × Лавка Традицій" (550 г) — 690 грн.
Грильяжна паска — благодійна. 100 грн з кожного замовлення передадуть на підтримку мобільних груп військової частини А0959.
Кафе-кондитерська "Cheesecake Family"
У кафе-кондитерській "Cheesecake Family" приготували "angel core" колекцію пасок і великодніх аксесуарів — святкову випічка з цікавими начинками, а також крафтові свічки ручної роботи та авторські хустки.Меню та ціни:
- Класична паска з родзинками і фісташковою начинкою — 1225 грн;
- Рожева паска з начинкою із пінк шоколаду — 1175 грн;
- Маракуєва паска з начинкою із манго і білого шоколаду — 1175 грн;
- Крафтова свічка-янголятко із запахом ладану — 365 грн;
- Шовкова хустка на кошик з авторським принтом — 3250 грн.
Паску можна замовити на сайті або через директ. Її та подарунки можна буде отримати 17, 18 та 19 квітня з доставкою по Києву кур’єром (150 грн), або скориставшись опцією самовивозу з локацій кондитерської.
Ресторан Італійська редакція
До великодніх свят ресторан Італійська редакція пропонує кілька видів пасок та панетоне з різними смаками й начинками: з франжипаном, шоколад-оранж або "Київ Вечірній". Меню та ціни на паски:
- "Дядина Паска" з франжипаном — 850 грн;
- Панетоне шоколад-оранж — 1950 грн;
- Паска "Київ Вечірній" — 1950 грн.
Панеттоне та "Київ Вечірній" можна замовити до 17 квітня включно, а "Дядину Паску" — до 18-го.
Кондитерська NAMELAKA
Столична кондитерська NAMELAKA пропонує велику великодню колекція — паски різних розмірів, набори великодніх пряників та ескімо. Меню та ціни на паски:
- "Мама-пасочка" (1300 г) — 1860 грн;
- Паска "Намелачна гусочка" (850 г) — 1460 грн;
- Паска "Крихітка в яєчку" (770 г) — 1180 грн;
- Фісташкова паска (890 г) — 1650 грн;
- Паска "Намелачна полунична" (1000 г) — 1650 грн;
- Великий набір пряників — 1750 грн;
- Набір великодніх ескімо — 980 грн.
100 років тому вперед
У закладі української кухні 100 років тому вперед Євгена Клопотенка пропонують паски з додаванням пряженого молока, ароматного чебрецю та гнічених слив, прикрашені глазурʼю, чебрецем та цвітом бузини.Меню та ціни:
- Велика паска — 750 грн;
- Мала паска — 650 грн.
Крім того, на сайті можна "підвісити" паску для військових: ви оплачуєте святковий смаколик, а заклад до Великодня відправить їх на фронт. Вартість — 350 грн.
Пекарня "Завертайло"
Паска "мак-вишня", "5 ягід-марципан", паска-круасан з фундуком та карамеллю — це великодня випічка від столичної пекарні "Завертайло".Меню та ціни:
- Паска "Мак-вишня" — 1100 грн;
- Паска "5 ягід-марципан" — 950 грн;
- Паска-круасан з фундуком та карамеллю — 850 грн.
Також на сайті до великоднього столу можна замовити кошики, набори свічок, великодні пряники, комбучу, збите масло та навіть лімітований крем для рук.
HRAM
Незвичні пропозиції до великоднього столу від коктейль-бару HRAM. Заклад пропонує паски з CBD (канабідіол), а також зі смаком коктейлю Porn Star Martini — мед, маракуя, апельсинові цукати, білий шоколад і крем-манго.Меню та ціни на паски:
- Паска з CBD "Mary Jane" (700 г) — 1300 грн;
- Паска "Porn Star" (740 г) — 1300 грн.
Кафе-кондитерська "Крендель"
Класичний панетоне, з начинкою банан-нутелла або ж дубайський шоколад — різноманітні пропозиції від кафе-кондитерської "Крендель".Ціни на паски:
- Класичний італійський панетоне "Метелики" — 630 грн;
- Італійський панетоне "Півонія" з начинкою рафаелло — 820 грн;
- Італійський панетоне з начинкою банан-нутелла — 820 грн;
- Італійський панетоне з начинкою дубайський шоколад — 820 грн;
- Італійський панетоне з начинкою фісташка-малина — 820 грн.
Пекарня СПÉЛЬТА
Київська пекарня СПÉЛЬТА до Великодня підготувала декілька видів святкової випічки. Зокрема панетоне, паски, пампухи та здобні булочки.Меню та ціни на паски:
- "Голубка делюкс" (панетоне) — 2222 грн;
- Традиційна Великодня паска — 1177 грн;
- Бабусина паска — 777 грн;
- "Хот кросс банс" (здобні булочки з родзинками та прянощами) — 355 грн;
- Жайворонки (традиційна випічка у формі пташок, що символізує повернення весни) — 277 грн;
- Пампухи в цукровій посипці — 333 грн.
Milk Bar
До Великодня у Milk Bar можна замовити декілька видів пасок, у тому числі й "візитівку" — паску "Три молока". А ще Milk Bar та Gunia Project створили особливу великодню колекцію. У дизайні — елементи колекції НАЇВ, що ґрунтується на орнаментах старовинних рушників 50–60-х років XX століття. Наївні й теплі мотиви — квіти, лебеді у ставку, янголи та закохані птахи — передають світлу радість свята.
Меню та ціни на паски:
- Паска класична (430 г) — 680 грн;
- Паска "Три молока" (800 г) — 1105 грн;
- Паска "Victoria’s Secret" (800 г) — 1295 грн;
Ще в меню з’явився "Великодній кролик" — класичний пряник з медового тіста з додаванням імбиру, кориці та мускатного горіха. Його можна придбати за 115 грн. А також набір із 4 шоколадних яєць — всередині ванільний вершковий мус на основі білого шоколаду та мармелад із манго та маракуї. Вкривають молочним шоколадом. За 689 грн.
- Великодній набір GUNIA X MILK BAR — 1650 грн.
- Пряник GUNIA X MILK BAR "Ставок" — 125 грн;
- Пряник GUNIA X MILK BAR "Ангелик" — 125 грн;
- Бузиновий квас GUNIA X MILK BAR — 320 грн.
Кондитерська KREMÓVA
Столична кондитерська KREMÓVA пропонує широкий асортимент пасок, які можна замовити до великодніх свят. Від класичних, до начинок з молочним рідким шоколадом, кремом брюле, або ж навіть сирну.Меню та ціни на паски:
- Класичний панетоне (850 г) — 1850 грн;
- Шоколадний панетоне (850 г) — 1950;
- Класична паска (650 г) — 920 грн;
- Паска з молочним рідким шоколадом (850 г) — 1250 грн;
- Паска з ніжним кремом-брюле з подрібненим фундуком (850 г) — 1290 грн;
- Сирна паска з білим шоколадом, згущеним молоком та карамелізованим пеканом (1 кг) — 1350 грн.
Також у кондитерській можна замовити шоколадні яйця з різними начинками (солона карамель, манго-маракуєве кюлі), або ж бісквітні ескімо — ваніль з карамеллю та фундуком або шоколад з карамеллю та фундуком.
Ціни:
- Бісквітні ескімо "Великодня ніжність" — 825 грн за набір із 5 штук;
- Кошик з великодніми яйцями — 1350 грн.
Кондитерська "Stella Sweets"
До великоднього столу в кондитерській "Stella Sweets" можна замовити кілька видів класичної паски зі святковим декором, пропонують пряникові набори й паски з фісташковою пастою або шоколадно-сирну. Меню та ціни на паски:
- Шоколадно-сирна паска — 900 грн;
- Паска "Фісташкове диво" — 1200 грн;
- Велика пасочка "STELLА" (1 кг) — 1200 грн;
- Середня паска "Казкова галявина" (600 г) — 900 грн;
- Маленька паска "Маленьке кроленя" (350 г) — 600 грн;
- Пряниковий набір "Кольорові бантики" — 770 грн.