Ресторани Києва, де готують смачні стейки: меню та ціни

У Києві є ресторани, де готують смачні стейки з українського, американського або аргентинського м'яса.

"Наш Київ" зробив добірку закладів, в яких можна поїсти стейк на будь-який смак. 

Sam's Steak House

Це перший стейк-хаус, який відкрили в Україні. Вже понад 25 років Sam's розвиває культуру споживання стейків з українського м'яса, а в меню можна знайти 11 видів стейків. Гордістю закладу є великий асортимент стейків Ukrainian Special Beef, які дозрівають на власному мінівиробництві у ресторані.

Стейки у Sam's Steak HouseСпеціально для Sam's іноземні фахівці розробили унікальну технологію дозрівання м'яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру — Natural Wet Aged та Dry Aged. Тільки у Sam's Steak House м'ясо ферментують 50 діб, тому воно соковите та ніжне. 
Стейки у Sam's Steak House

Усі стейки подаються з соусом на вибір, рекомендований ступінь просмажування — Medium Rare.

Меню:

  • Стейк T-bone UA (Dry Aged) — 280 грн (у сирому вигляді);
  • Стейк Rib Eye UA (Dry Aged bone-in steak) — 300 грн (у сирому вигляді);
  • Стейк Rib Eye UA Special Beef — 650 грн (у сирому вигляді);
  • Стейк New York UA Special Beef — 700 грн (у сирому вигляді); 
  • Стейк Rib Eye USA — 2500 грн (у сирому вигляді).

Адреса: вулиця Жилянська, 37

Режим роботи: щодня з 11:00 до 22:00.

М'ясний ресторан "Мітерія"

М'ясний ресторан "Мітерія" розташований навпроти палацу "Україна". В закладі пропонують стейки з української, американської, австралійської та аргентинської яловичини. Страви меню розробив шеф-кухар Артем Радучич.

М'ясний ресторан "Мітерія"За бажанням гостей стейки готують у всіх можливих варіантах просмажування — від Raw до Well Done. Візитівкою закладу стали стейки, приготовані на вугіллі в хоспері. Для шанувальників риби можна замовити стейк тунця. До страв пропонують біле або червоне вино, аперитив та інший алкоголь.

М'ясний ресторан "Мітерія"Стейки також можна замовити у сирому вигляді, щоб приготувати вдома або на природі.

Меню:

  • Філе Міньйон — 800 грн;
  • Стейк "Нью-Йорк" — 950 грн;
  • Стейк "Рібай" преміум (Україна) — 950 грн;
  • Стейк "Рібай" преміум (Аргентина) — 1550 грн;
  • Стейк "Рібай" преміум (Америка) — 2250 грн.

Адреса: вулиця Велика Васильківська, 114

Режим роботи: щодня з 11:00 до 22:00.

Ресторан "Жар і м'ясо"

Неподалік Бессарабського ринку працює ресторан "Жар і м'ясо", який спеціалізується на м'ясних стравах. У закладі подають українські та американські стейки.

Ресторан "Жар і м'ясо"До стейків подають овочі та сир, також можна замовити салат або гарнір. Серед напоїв є вина, міцний алкоголь та широка коктейльна карта.

Ресторан "Жар і м'ясо"

Меню:

  • Стейк Стріплоін з яйцем, томатами черрі, перцем і трьома соусами — 586 грн;
  • Стейк Рибай з козячим сиром, соусами та грілованою цибулею — 627 грн;
  • Стейк Томагавк — 748 грн;
  • Стейк ковбой з печеним перцем, часником і мозковою кісткою — 1797 грн;
  • Стейк Тібоун — 1798 грн.

Адреса: вулиця Басейна 1/2

Режим роботи: щодня з 11:00 до 23:00.

Стейк-хаус "Goodman"

Це заклад міжнародної мережі, де відвідувачам пропонують стейки з американської мармурової яловичини. Гості можуть замовити стейк "Нью-Йорк", "Рібай" або "Ковбой". Також у меню є стейки з елітного мармурового м'яса Кобе.  

Стейк-хаус "Goodman"Усі страви готують виключно зі свіжого м'яса, додаючи місцеві овочі. Засновники кажуть, що вони вміють професійно, правильно і смачно смажити та красиво подавати стейки. Офіціанти порекомендують відповідний ступінь прожарювання м'яса та запропонують вино, яке розкриватиме смак страви.

Стейк-хаус "Goodman"

Меню:

  • Стейк "Ковбой" XXL — 3399 грн;
  • Стейк "Шатобріан" — 3299 грн;
  • Стейк "Нью-Йорк" — 1999 грн;
  • Стейк "Філе Шато" — 2199 грн;
  • Сет "Бостонська вечеря" — 1499 грн.

Адреса: вулиця Жилянська, 75

Режим роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Ресторан "Argentina Grill"

У ресторані "Argentina Grill" теж подають стейки й готують авторські коктейлі. Заклади цього ресторану розташовані на Подолі, Оболоні та Позняках.

Ресторан "Argentina Grill"Це світова франшиза, яка відома м’ясом з Аргентини та США. Також в них є українське м'ясо. У закладі кажуть, що існує багато дивовижних страв, але немає нічого кращого за соковитий, просмажений на вогні стейк. Обрати ступінь просмажування, який сподобається саме вам, допоможуть офіціанти.

Ресторан "Argentina Grill"У ресторані панує яскрава атмосфера південної Америки та жива музика. До м'яса пропонують вишукані вина з Аргентини та інших країн.

Меню:

  • Скерт Стейк (США) — 625 грн/100 г (у сирому вигляді);
  • Стейк Рібай (Аргентина) — 555 грн/100 г (у сирому вигляді);
  • Стейк Тібоун (Україна) — 229 грн/100 г (у сирому вигляді).

Адреса та режим роботи: вулиця Левка Лукʼяненка, 18 з 10:00 до 23:00, вулиця Петра Сагайдачного, 27б з понеділка по четвер з 12:00 до 22:00, з п'ятниці по неділю з 12:00 до 23:00, вулиця Анни Ахматової, 22 — з 10:00 до 23:00.

М'ясний ресторан "Наживо"

У стейк-хаусі "Наживо" пропонують скуштувати стейки з Нової Зеландії, Аргентини, США, України та навіть Японії. Заклад розташований на Дніпровській набережній в ЖК "River Stone". Потрапити до нього можна за попереднім бронюванням столиків.

Стейк-хаус "Наживо"У закладі готують майже усі найпопулярніші різновиди стейків, а родзинкою вважається стейк Вагю з м'яса японських корів, що мають інтенсивне мармурування. Через цю особливість стейк виходить дуже ніжним та соковим.

Стейк-хаус "Наживо"Ступінь просмаження стейка можна обрати самостійно або скористатися підказками офіціантів. До страв наливають напої на смак гостей.

Меню:

  • Стейк "Рібай" (Україна) — 278 грн/100 г (у сирому вигляді);
  • Клаб стейк (Україна) — 294 грн/100 г (у сирому вигляді);
  • Стейк New York Стріплоін (Аргентина) — 443 грн/100 г (у сирому вигляді);
  • Тібоун стейк (США) — 486 грн/100 г (у сирому вигляді);
  • Стейк Рібай "Вагю" А5+ (Японія) — 2247 грн/100 г (у сирому вигляді).

Адреса: Дніпровська набережна, 14

Режим роботи: з 11:00 до 23:00.

Ресторан "Ватра"

Ресторан "Ватра" — це стейк-хаус з українським м’ясом, який працює шість років. Він знаходиться у Печерському районі.

Ресторан "Ватра"М'ясо до ресторану постачають українські фермери, які самостійно годують та вирощують худобу. У закладі є власна коптильня та камери для сухого визрівання м’яса.

У меню страв є позиції з оленини та риби, бургери з американським м’ясом та безліч салатів і закусок до м'яса. А в меню бару багато варіантів алкоголю від світових класичних брендів та авторські коктейлі. У закладі є літня тераса та жива музика у вікенд. Також можна замовити доставку. 

Ресторан "Ватра"

Меню:

  • Стейк Рібай  — 589 грн;
  • Стейк Фланк з соусом чімічуррі — 349 грн;
  • Пепер стейк з перцевим соусом — 529 грн;
  • Стейк з оленини з перцевим соусом — 599 грн;
  • Портерхаус-стейк UA — 1119 грн.

Адреса: вулиця Архітектора Городецького, 4Б

Режим роботи: з понеділка по четвер з 11:00 до 22:00, з п'ятниці по неділю з 11:00 до 23:00.

Ресторан "В РЕБРО"

Гастропаб "В РЕБРО" знаходиться на правому березі Києва на двох локаціях —  на Подолі та Оболоні. Заклад увійшов у топ 10 м'ясних ресторанів за версією премії "Сіль".

Ресторан "В РЕБРО"У ресторані подають соковиті стейки, реберця та бургери. Шефи готують особливі маринади та використовують різні методи підготовки м’яса. Наприклад, стейк рібай можна замовити у двох варіаціях — класичний або копчений. До м’яса можна замовити стартери, салати та гарніри. У барі є українське, німецьке та чеське пиво, домашні лимонади, міцні напої та коктейлі.  

Ресторан "В РЕБРО"

Меню:

  • Stewed Beef Rib — 395 грн;
  • Smoked Ribeye Steak — 210 грн/100 г;
  • Steak Filet Mignon — 565 грн;
  • Steak T-Bone — 220 грн/100 г;
  • BBQ Pork Ribs — 367 грн.

Адреса: вулиця Ігорівська, 5, вулиця Володимира Івасюка, 24-А

Режим роботи: з понеділка по четвер з 12:00 до 22:00, з п'ятниці по неділю з 12:00 до 23:00.

М'ясний ресторан "BEEF"

М'ясний ресторан "BEEF" — це стейкхаус високого рівня обслуговування. У закладі подають українські, аргентинські та американські стейки.

М'ясний ресторан "BEEF"Стейки смажать на відкритому грилі Parilla та в дров'яній печі. Також в ресторані "BEEF" можна знайти стартери, салати та сайди до м’яса. У барі є елітний алкоголь й авторські коктейлі. 

М'ясний ресторан "BEEF"

Меню:

  • Гранд Рібай (США) — 3400 грн;
  • Ті Боун (США) — 2400 грн;
  • Стейк "Шатобріан" (Аргентина) — 2600 грн;
  • Стейк "Рібай" (Аргентина) — 1600 грн;
  • Стейк "Рібай" (Україна) — 950 грн.

Адреса: вулиці Шота Руставелі, 11

Режим роботи: щодня з 10:00 до 23:00.

Ресторан "Grill do Brasil"

Заклад бразильської кухні "Grill do Brasil", який можна знайти на бульварі Лесі Українки, створений за концепцією "родізіо". Обслуговування відбувається у вигляді "їж, скільки хочеш". Спеціальні кухарі "гаучо" смажать, розносять та нарізають м'ясо.

Ресторан "Grill do Brasil"Спочатку вам пропонують стартери та напої. Згодом гостю видають фішку з двома сторонами — червоною та зеленою. Як тільки відвідувачі планують розпочати трапезу, вони мають перевернути фішку зеленою стороною вгору, щоб гаучо-шефи почали подавати різні види м’яса (стейки та інші страви). Вам потрібно тільки показати вподобаний шматочок — і його відріжуть. 

Ресторан "Grill do Brasil"

Меню:

  • Стейк Стріплойн — 1100 грн;
  • Стейк Піканья — 1100 грн;
  • Стейк Рібай — 800 грн.

Фіксована ціна за візит за концепцією "родізіо":

  • Родізіо БІЗНЕС — 449 грн;
  • Родізіо ЛАНЧ — 699 грн;
  • Родізіо DE LUX — 999 грн.

Адреса: бульвар Лесі Українки, 24

Режим роботи: у будні з 12.00 до 23.00, в суботу з 14:00 до 23:00, в неділю з 14:00 до 21:00, у святкові дні з 14.00 – 23.00.

Заклади корейської кухні Києва: де поїсти кімчі, чапчхе та рамьон