Реберні Києва
Фото: Unsplash

Для багатьох реберця стали особливою стравою для відпочинку компанією. Вони бувають різні: запечені, копчені, з медом чи з соусом BBQ. Варіантів безліч, але для багатьох це завжди смачно!

“Наш Київ” зібрав підбірку найкращих реберень Києва. 

Реберня “Драйв”

Реберня “Драйв”

Реберня “Драйв” розташована на Оболоні. Головною фішкою ресторану є те, що всі страви смажаться на відкритому вогні. Сам заклад каже про себе так: “Найсмачніші та соковиті ребра смажимо на вогні, що на дубових дровах”.

У закладі пропонують основні страви та напої. Також тут часто відпочивають компаніями, тож в меню передбачені позиції, які так і називаються — “на компанію”. Є послуга доставки, а ще можна придбати мариновані реберця, щоб приготувати їх вдома. Найпопулярніші позиції — крильця, реберця та креветки.

Меню та ціни:

  • Реберця смажені на вогні – 320 грн;
  • Крильця смажені на вогні – 270 грн;
  • Креветки королівські смажені на вогні – 390 грн;
  • Овочі смажені на вогні – 140 грн;
  • Драйвовий дует – 1500 грн;
  • Ребра мариновані 2 кг. – 990 грн.

Адреса: пр. Степана Бандери, 25А; телефон +380683561007

Графік роботи: щодня з 10:00 до 21:00.

“Львівська реберня ”

"Львівська реберня"

“Львівська реберня” — ресторан, що називає себе “братством любителів ребер та мʼяса”.  

Інтерʼєр закладу виконаний у сірих відтінках з додаванням великої кількості деревʼяних меблів. По периметру приміщення розташовані багато вазонів, а ввечері у закладі вмикають гірлянду, що додає відчуття теплоти та затишку.

Реберні Києва

Меню закладу досить різноманітне. Ресторан пропонує холодні, гарячі, основні страви, мʼясні або рибні, також закуски до пива та страви з тіста. У закладі є кілька видів піци. Асортимент напоїв теж різноманітний: від безалкогольних до чогось міцнішого. А якщо хочеться спробувати щось цікаве, то заклад пропонує авторські коктейлі або настоянки. 

Меню та ціни: 

  • Свинячі ребра – 179 грн;
  • Каре ягня – 279 грн;
  • Теляча вирізка – 329 грн;
  • Тартар з тунця – 339 грн;
  • Салат зі свіжих овочів – 179 грн;
  • Пивна тарілка – 629 грн;
  • Кровʼянка на пательні – 189 грн;
  • Бограч по-гуцульськи – 209 грн;
  • Стейк від Мольфара – 629 грн;
  • Форель карпатська запечена з овочами – 149 грн.
  • Шоти – 189 грн;
  • Класичні коктейлі – по 209 грн;
  • Авторські коктейлі – по 249 грн.

Адреса: пр. Павла Тичини, 2; телефон +38097 799 3989;

Графік роботи: щодня з 12:00 до 22:00.

“Кузня ребра та пива”

“Кузня ребра та пива”

“Кузня ребра та пива” — ресторан, що знаходиться недалеко від станції метро “Площа Українських героїв”. Фішкою цього закладу є оригінальна подача ребер з кухні на гриль. По залу їздить металевий вагончик, який і відправляє ребра до швенкера, круглого мангала, де смажиться мʼясо.

У закладі багато деревʼяних меблів, а також металевих вставок в інтерʼєрі. В основній залі є трон з “Гри Престолів”.

Реберні Києва

Меню закладу не надто велике, проте наповнене. У ньому представлені: ребра та страви до них, а також гарячі, перші страви та десерти. З напоїв — великий асортимент пива. Окрім нього, у закладі пропонують горілку, наливки, авторські коктейлі та безалкогольні напої.

Меню та ціни:

  • Реберця свинячі – 345 грн;
  • Овочі гриль – 189 грн;
  • Стейк Рібай – 245 грн;
  • Борщ на підкопченому ребрі – 259 грн;
  • Шоколадний фондан – 165 грн;
  • Сет фірмових настоянок – 225 грн;
  • Яблуневий сидр – 95 грн;
  • Світле Микулинецьке – 109 грн/0,5;
  • Varvar Golden Ale – 155 грн.

Адреса : бул. Тараса Шевченка, 2; телефон +380 67 550 77 22

Графік роботи: нд-ср. 12:00-22:00, чт.-сб. 12:00-22:45

“В ребро”

“В ребро”

“В ребро” – невеликий пивний бар зі справжнім американським BBQ. Заклад знаходиться на Оболоні та працює з 2016 року. Цей паб отримав одну з найкращих ресторанних премій — “Бронзову Пальмову гілку”. 

Інтерʼєр закладу оформлений у сірих відтінках з додаванням зелених рослин. Світло приглушене, що додає атмосфери спокою. Також у закладі проводять стендап-концерти, а про нові заходи можна дізнатися з інстаграму закладу. 

Реберні Києва

Меню складається з американської кухні. Тут пропонують реберця, бургери, закуски, стейки, салати, супи, а ще десерти. Асортимент напоїв теж досить великий, від пива до різних видів вин або коктейлів.

Меню та ціни:

  • Beef carpaccio – 280 грн;
  • Bacon Double Cheeseburger – 295 грн;
  • Nachos – 220 грн;
  • Fried Chicken strips – 135 грн;
  • BBQ Pork XXL – 130 грн;
  • Stewed Beef Rib – 445 грн;
  • Cobb Salad – 245 грн;
  • The best chicken soup – 115 грн;
  • Gin Garden – 215 грн;
  • Aperol Spritz – 215 грн;
  • Kwak – 220 грн;
  • Non-alcoholic IPA – 130 грн.

Адреса: пр. Володимира Івасюка, 24-А; телефон 093-099-63-36

Графік роботи: пн.-чт. 12:00-22:00 пт.-нд. 12:00-23:00

 “Київська реберня” 

 “Київська реберня” 

“Київська реберня” — ресторан, що розташований на Бортничах. Інтерʼєр закладу виконаний у світлих відтінках з деревʼяними меблями.  

Однією з переваг закладу є наявність ігрового майданчика, а також меню для дітей. Воно складається з дієтичних страв та напоїв.

Для дорослих у закладі пропонують салати, холодні та гарячі закуски, рибні та мʼясні страви, а також гарніри й десерти. Фішкою закладу є мʼясні страви, серед яких реберця з різними соусами, шашлик, стейк, рулька, а також мʼясні сковорідки. Ще у меню представлені страви української кухні, наприклад, вареники з різними начинками. З алкогольних напоїв пропонують вина, горілку, коньяк, віскі, ром, коктейлі та пляшкове пиво. Також є безалкогольні напої, наприклад, кава, чай власного виробництва або фірмові напої.

Меню та ціни:

  • Реберця класичні зі свинини – 110 грн;
  • Ребер-сет – 1300 грн;
  • Стейк з сьомги – 300 грн;
  • Салат “Грецький” – 250 грн;
  • Асорті грибів – 260 грн;
  • Вареники з телятиною – 200 грн;
  • Абетка (курячий бульйон) – 70 грн;
  • Мамин борщик – 80 грн;
  • Обліпиховий чай – 140 грн;
  • Ром “BACARDI” – 80 грн,
  • Пиво “LEFFE” – 130 грн;
  • Узвар – 50 грн. 

Адреса: вул. Світла, 3-Д; 

Телефон +380 66 113 11 21.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 21:00

“Реберня” 

Реберня Київ

“Реберня” — це кілька ресторанів, що розташовані на Арсенальній та на Узвозі. Фішкою цих закладів є повна відсутність приборів. Всі клієнти їдять руками, а для захисту одягу на них одягають одноразові крафтові фартушки. Тут офіціанти малюють прибори та тарілки, а при подачі ребер нарізають їх при вас. 

Інтерʼєр закладів виконаний у темних кольорах з додаванням червоного. Також там багато картин в різних стилях та невеликих кольорових експозицій. “Реберня” 

У закладах є дитяче меню, що дозволяє відвідувати ресторан разом з дітьми. Для них тут пропонують корн-доги різних смаків та філе з овочами.

Асортимент меню досить широкий. Тут готують страви на вогні, страви до ребер, зупи та десерти. Меню напоїв охоплює алкогольні та безалкогольні види. З безалкогольних напоїв тут пропонують: комбучу, сангріту, чай, каву, соки, лимонади, фреші та енергетичні напої. З алкогольних напоїв  — горілку, віскі, лікер, текілу, ром, вино та пиво. 

Меню та ціни: 

  • Ребра на вогні – 329 грн;
  • Дорадо на грилі – 384 грн;
  • Капуста Кімчі – 92 грн;
  • Азійський бульйон – 98 грн;
  • Корн-дог з бананом – 98 грн;
  • Мочі – 130 грн;
  • Морозиво – 66 грн;
  • Чай – 62 грн;
  • Сангріна – 98 грн;
  • Пиво “Фацет” – 116 грн;
  • Пиво “Сила” – 216 грн.

Адреса: вул. Андріївський узвіз, 2-А, вул. Івана Мазепи, 1

Графік роботи: щодня з 12:00 до 23:00

Заклади, що відкрилися в Києві у лютому