Куди піти із сім’єю на вихідні? Почніть із бранча в Sam’s — і вікенд складеться бездоганно.
Оновлений та красивий Sam’s чекає вас на сімейні бранчі щосуботи та неділі з 11.00 до 17.00 на Жилянській, 37.
Бранч у Sam’s Steak House — це окреме спеціальне меню ранкових та обідніх страв, розроблене шефом Сергієм Дзюбенко. Усі закуски та салати та супи по 155 грн, основні страви по 250-350 грн, а десерти — по 120 грн. На вас чекають улюблені страви, такі як яйця Бенедикт і пашот, тост з авокадо, панкейки з брокколі та лососем, бурата з томатами та багато іншого.
Рекомендуємо спробувати супи, а в основних стравах — стейки, пасту з мітболами та смажене курча. Ви можете вибрати будь-які страви, що вам сподобалися, для сімейного бранча.
Для дітей під час бранчу проводять майстер-клас із приготування бургерів: під керівництвом шеф-кухаря ресторану маленький гість своїми руками приготує страву. Коли бургер уже готовий, його доповнюють порцією картоплі фрі. Дитина зможе з’їсти своє творіння сама або пригостити ним батьків.
Що в меню?
- Яйце пашот із прошуто кото під соусом Голландез — 155 грн;
- Деруни з маринованою скумбрією та копченою сметаною — 155 грн;
- Тост з авокадо, рикотою та яйцем — 155 грн;
- Бурата з томатами та листям салату — 155 грн;
- Стейк-суп із яловичиною — 155 грн.;
- Паста з мітболами з індички у соусі з білих грибів — 250 грн.;
- Бургер-котлета з яйцем, сирним фондю та картоплею по-ірландськи — 250 грн;
- Стейк Нью-Йорк смажений із розмарином та креветками у вершковому маслі — 350 грн.
Повне меню бранчів за посиланням.
Нагадаємо, що ресторан Sam’s Steak House, який існує з 1996 року, перезапустився під гаслом «Легендарний. Улюблений. Тепер інший».
Протягом 25 років свого існування Sam’s був улюбленим рестораном зірок, тут вечеряли всі світові селебрітіз, які приїздили до столиці. Власники пояснюють це тим, що в атмосфері Sam’s будь-який гість почувається собою незалежно від статусу. В інтер’єрі ви бачите багато відсилань до стилю pop-art. Оновлений інтер’єр закладу працює на те, щоб кожний відвідувач побачив і відчув себе головною зіркою сцени.
Ресторан зберіг формат стейк-хаусу, але з класичного став більш сучасним і сімейним, де кожний знайде щось цікаве та смачне для себе.
Бронюйте столик і започаткуйте класну традицію вихідних бранчів для тих, кого любите: 067 501 13 95.