Новий ресторан-шашлична "Баба Ґануш" відкрився на вулиці Великій Васильківській, 24 у Києві.
Про відкриття повідомив власник на сторінці в Instagram.
"Баба Ґануш" - це не лише назва ресторану, а й страва близькосхідної кухні з баклажанів, якій присвячено меню закладу.
За словами ресторатора Алекса Купера, ідея створити "шашличку мрії" виникла у нього ще в дитинстві, під враженням від схожого ресторану в Татарбунарах.
Команда "Баба Ґануш" самостійно оформила інтер'єр закладу, прагнучи передати атмосферу близькосхідного ринку з традиційним навісом.
Що в меню
Гостям закладу пропонують різні види шашлику, а також манти, вушка, татараш, кебаб, мезе та свіжий хліб.
Меню:
- Бабагануш — 95 грн;
- Лабне —145 грн;
- Фалафель —73 грн;
- Суп Таук шурпа —130 грн;
- Гострий суп Харіра з кебабом —167 грн;
- Шварма бараняча —167 грн;
- Шашлик закручений з кебабом — 210 грн;
- Шашлик в лаваші курячий —145 грн;
- Шашлик зі скумбрії —315 грн;
- Кебаб баран — 199 грн;
- Кебаб з страуса —190 грн;
- Шашлик наполеон — 250 грн;
- Татараш з яловичиною —167 грн;
- Вушка з бараниною ціла порція — 230 грн;
- Вушка з картоплею —130 грн;
- Лаваш —18 грн;
- Донер — 27 грн;
- Кардамоновий Тарт — 220 грн;
- Медівник — 220 грн;
- Кава Еспресо — 45 грн;
- Кава Флет Вайт на рослиному — 135 грн;
- Чай обліпиховий — 113 грн;
- Вино Pinot Grigio Fabiano, Italy 750 мл. — 800 грн;
- Коктейль Aperol Spritz — 225 грн;
- Пиво світле 400 мл — 80 грн.
Адреса: Велика Васильківська, 24.
Режим роботи: щодня з 11:00 до 23:00.
Раніше "Наш Київ" писав, що на проспекті Мартинова у Софіївській Борщагівці відкрився сімейний ресторан "І будуть Люди".