У Києві на Подолі відкрився ресторан кримськотатарської кухні "Селям".
"Проєкт, який ніколи не буде аутентичним, правильним та канонічним закладом —кримськотатарським рестораном, — бо я робив його з своїх дитячих спогадів… Селям — це дім киримли з мого дитинства, місце з особливою гостинністю, особливою їжею, та ставленням до життя його господарів", — описує своє нове дітище одеський та київський ресторатор Алекс Купер.
Меню та ціни
- Суп "Кашик аш" з з індичкою в бульйоні з домашнього півня — 175 грн;
- Теплий салат із серцем теля, запеченою картоплею, томатами та солодкими перцями на кремі з баклажанів — 310 грн;
- Піде з грибним кремом та зеленою цибулею — 260 грн;
- Два чебуреки з яловичиною (подається з катиком та аджикою) — 160 грн;
- Кебаб із яловичиною — 230 грн
- Фірмовий бахчисарайський шашлик — 250 грн;
- Пиріг з вишнями — 155 грн.
Крім різноманітних страв, у закладі працює бар з коктейлями, є винна карта та інші алкогольні й безалкогольні напої.
Адреса: вул. Петра Сагайдачного, 35
Графік роботи: щодня з 12:00 до 22:00.
Нагадаємо, раніше на Солом’янці відкрився найбільший "Білий налив".