Сьогодні, 15 серпня, на Троєщині відкрився другий ресторан “Теплий” від власників Nunu й This is Пивбар.Заклад пропонує страви кримсько-української кухні, зокрема подають м’ясо на мангалі, янтики, чебуреки, а також багато інших рецептів з усіх куточків країни. “Теплий” знаходиться в одній будівлі з This is Пивбаром, який буде на другому поверсі. У меню:
- Форшмак з матіасом по-домашньому — 95 грн;
- Оселедець під шубою — 125 грн;
- Манти з бараниною — 39 грн/1 шт;
- Теплий кебаб із птиці — 190 грн;
- Шашлик з баранячої лопатки — 280 грн;
- Янтики з яловичиною — 85 грн;
- Чібереки з бараниною — 85 грн;
- Домашнє біле/червоне вино 150 мл — 65 грн;
- Вишнева настоянка 50 мл — 50 грн.
Адреса: вул Лісківська, 9-А/22
Режим роботи: щодня з 11:00 до 23:00
“Наш Київ” вже писав, де поїсти хумус у столиці.
Нове місце: кримськотатарський ресторан "Musafir" на Подолі