Чотири чебуреки Prosecco Bar на Солом’янці: меню та ціни

На вулиці Солом'янській відкрився ресторан "Чотири чебуреки Prosecco Bar". Це перший заклад у Києві від команди зі Львова.

Наразі чебуречна працює у тестовому режимі, повідомили власники на сторінці в Instagram.

Чотири чебуреки Prosecco Bar на Солом’янці: меню та ціниЗаклад позиціює себе як "чебуречна третьої хвилі". Засновники створили спеціальне тісто для чебуреків, яке вбирає менше жиру та смакує з крафтовим пивом, вином та ігристим.

Чотири чебуреки Prosecco Bar на Солом’янці: меню та ціни

Що в меню

У ресторані готують 14 видів хрумких чебуреків та янтиків, до яких можна обрати соуси. Також в меню є супи, закуски, веганські боули та страви кримськотатарської кухні. Серед напоїв — кава, крафтові чаї, авторські коктейлі, вино та просеко. На десерт пропонують замовити пахлаву, сирники або брауні.

Меню: 

  • Класичний чебурек з телятиною — 84 грн;
  • Чебурек "П'ять сирів" — 89 грн;
  • Чебурек з бараниною — 89 грн;
  • Чебурек з вишнями та корицею — 89 грн;
  • Янтик з куркою та зеленню — 84 грн;
  • Янтик з качкою по-пекінськи — 179 грн;
  • Баклажановий крем-суп — 109 грн;
  • Пахлава з медом та горіхами — 94 грн;
  • Вино – від 88 грн за келих;
  • Пиво — від 60 грн.

Адреса: вулиця Соломʼянська, 16

Режим роботи: з понеділка по п'ятницю з 11:00 до 22:00, у вихідні з 11:00 до 23:00.

Раніше ми писали, що на вулиці Ярославів Вал відкрилась кав'ярня Grky. 

Нове місце: книгарня-кав'ярня bookua на Золотих