8 вересня у Печерському районі Києва відкриється новий ресторан AYO. Це новий проєкт від власників Shashlikyan. Незважаючи на розташування, ціни будуть досить демократичні.
У власників нового закладу — Володимира Аганесяна та Айка Бадаляна, великі плани. Вони хочуть зробити масштабний проект, який вийде далеко за межі України.
В AYO планують готувати найкращі у Києві бургери, кебаби у лаваші та неаполітанську піцу.
Що в меню?
Кредо ресторану: AYO (в перекладі з вірменської – так), готуємо як для себе!
У бургерах та кебабах в AYO досягли унікальних смаків шляхом ретельного підбору м'яса та виготовлення фірмових соусів. Команда стверджує: "Якщо це не буде найсмачнішою їжею у вашому житті, то точно запам'ятається".
Меню:
- Піца груша-горгонзола – 189 грн;
- Піца 4,5 сира – 219 грн;
- Піца пепероні – 189 грн;
- Піца з креветками – 279 грн;
- Чікен бургер – 199 грн;
- Стейк бургер – 259 грн;
- Чікен бургер подвійний – 229 грн;
- АYO кебаб с яловичиною – 120 грн;
- Шаурма з куркою – 130 грн;
- Лавашелла – 99 грн;
- Салат Капрезе – 159 грн;
- Чизкейк – 139 грн.
"Ми цінуємо час наших гостей і при замовленні даємо пісочний годинник на 5 хвилин і якщо не встигаємо за цей час видати страву, то гість отримує її за 1 грн. Звичайно швидкість приготування страви не впливає на якість та смак", — каже засновник Володимир Аганесян.
"Впровадження системи та принципів "Кайдзен" в AYO дозволить нам завжди дивувати гостей нашими стравами", — додає Айк Бадалян.
Час роботи: з 9:00 до 20:30 у будні та з 10:00 до 20:30 у вихідні.
Адреса: вул. Драгомирова, 8-А