Нове місце: ресторан AYO на Печерську

8 вересня у Печерському районі Києва відкриється новий ресторан AYO. Це новий проєкт від власників  Shashlikyan. Незважаючи на розташування, ціни будуть досить демократичні.

У власників нового закладу — Володимира Аганесяна та Айка Бадаляна, великі плани. Вони хочуть зробити масштабний проект, який вийде далеко за межі України.

В AYO планують готувати найкращі у Києві бургери, кебаби у лаваші та неаполітанську піцу. 

Що в меню?

Кредо ресторану: AYO (в перекладі з вірменської – так), готуємо як для себе!

У бургерах та кебабах в AYO досягли унікальних смаків шляхом ретельного підбору м'яса та виготовлення фірмових соусів. Команда стверджує: "Якщо це не буде найсмачнішою їжею у вашому житті, то точно запам'ятається".

  Меню:

  • Піца груша-горгонзола – 189 грн;
  • Піца 4,5 сира – 219 грн;
  • Піца пепероні – 189 грн;
  • Піца з креветками – 279 грн;
  • Чікен бургер – 199 грн;
  • Стейк бургер – 259 грн;
  • Чікен бургер подвійний – 229 грн;
  • АYO кебаб с яловичиною – 120 грн;
  • Шаурма з куркою – 130 грн;
  • Лавашелла – 99 грн;
  • Салат Капрезе – 159 грн;
  • Чизкейк – 139 грн.


 "Ми цінуємо час наших гостей і при замовленні даємо пісочний годинник на 5 хвилин і якщо не встигаємо за цей час видати страву, то гість отримує її за 1 грн. Звичайно швидкість приготування страви не впливає на якість та смак", — каже засновник Володимир Аганесян.

"Впровадження системи та принципів "Кайдзен" в AYO дозволить нам завжди дивувати гостей нашими стравами", — додає Айк Бадалян.

Час роботи: з 9:00 до 20:30 у будні та з 10:00 до 20:30 у вихідні.

Адреса: вул. Драгомирова, 8-А