На вулиці Ярославській у Києві відкрили нову пекарню-бістро "Спельта". Заклад працює в форматі хліб-сніданки-випічка-кава/вино.
Про відкриття повідомили на сторінці закладу в Instagram.
Співзасновниками закладу є Ілля Сьомін та Ольга Гринчук. Пекарня поділена на декілька частин: зона "Хлібу" з відкритою кухнею, зона "Пісня" зі столиками для гостей й старими вініловими платівками та підвальне приміщення для проєктів Іллі Сьоміна.
Що в меню?
У пекарні печуть житній хліб на заквасці, пшеничний хліб "Славутич" з французького органічного борошна, круасани та булочки. Традиційних авокадо-тостів немає, але є тост та намазка з авокадо, яку подають окремо. Серед напоїв — кава, матча, какао та вино.
Меню:
- Пшеничний хліб "Славутич" — 155 гривень;
- Круасан — 75 гривень,
- Пончик — 66 гривень,
- Трюфельний скрембл-тост — 188 гривень;
- Мелт з тунцем — 266 гривень;
- Фільтр кава – 65 гривень.
Детальніше ознайомитися з меню можна за посиланням.
Час роботи: з 8:00 до 15:00.
Адреса: вулиця Ярославська, 21.
Раніше ми писали, що новий заклад із різноманітними поке-боулами "6,7 Tatami" відкрився на Нивках у житловому комплексі "Файна таун".