Пекарня-бістро Спельта: меню та ціни
Фото: bzh.life

На вулиці Ярославській у Києві відкрили нову пекарню-бістро "Спельта". Заклад працює в форматі хліб-сніданки-випічка-кава/вино.

Про відкриття повідомили на сторінці закладу в Instagram.

Співзасновниками закладу є Ілля Сьомін та Ольга Гринчук. Пекарня поділена на декілька частин: зона "Хлібу" з відкритою кухнею, зона "Пісня" зі столиками для гостей й старими вініловими платівками та підвальне приміщення для проєктів Іллі Сьоміна.

Нове місце: пекарня-бістро "Спельта" на ПодоліНове місце: пекарня-бістро "Спельта" на Подолі

Що в меню?

У пекарні печуть житній хліб на заквасці, пшеничний хліб "Славутич" з французького органічного борошна, круасани та булочки. Традиційних авокадо-тостів немає, але є тост та намазка з авокадо, яку подають окремо. Серед напоїв — кава, матча, какао та вино.

Меню:

  • Пшеничний хліб "Славутич" — 155 гривень;
  • Круасан — 75 гривень,
  • Пончик — 66 гривень,
  • Трюфельний скрембл-тост — 188 гривень;
  • Мелт з тунцем — 266 гривень;
  • Фільтр кава – 65 гривень.

Детальніше ознайомитися з меню можна за посиланням.

Час роботи: з 8:00 до 15:00.

Адреса: вулиця Ярославська, 21.

Раніше ми писали, що новий заклад із різноманітними поке-боулами "6,7 Tatami" відкрився на Нивках у житловому комплексі "Файна таун". 

Нове місце: кафе Unibo Pans & Bowls на Подолі