Orang+Utan бар на Подолі
Фото: instagram.com/orangutan_bar

На Подолі відкрили найбільший Orang+Utan бар з відкритою кухнею та фритюр-меню. Про це повідомляється сторінці закладу в Instagram. 

До речі, це четвертий та найбільший заклад O+U. Вони також є на вулиці Січових Стрільців, Симона Петлюри та Московській. 

Біла плиточка, квітучі джунглі для «зелених селфі» та найсмачніші сендвічі — це те, що приваблює відвідувачів закладу. 

Інтер'єр  Orang+Utan бару на Подолі під час ремонту"5 липня відбулось тестове відкриття, тому з цієї нагоди буде діяти спеціальна знижка - 15% на все меню в перший тиждень роботи нового сендвіч-шопу на Подолі з 5 по 12 липня", — розповіли у закладі. 

Інтер'єр Orang+Utan бару на Подолі

Що в меню?

  Меню:

  • Матча +кокос – 75 грн ;
  • Смузи папайа + маракуйа – 105 грн;
  • Смузі алое + ківі  – 90 грн;
  • Фалафель тофу + норі – 125 грн;
  • Шаурма + сейтан – 125 грн;
  • Сендвіч бекон + корейка – 135 грн;
  • Сендвіч панір + песто – 150 грн;
  • Салат авокадо + квасоля – 130 грн;
  • Чизкейк + вишня – 120грн;

Ознайомитися з меню закладу можна за посиланням

Сендвічі з Orang+Utan

"З середини липня можна буде поласувати новинками “FINGER FOOD” — це страви, які ми готуємо з великою любов'ю та у палкому фритюрі", — повідомили у закладі.

Час роботи: з 10:00 до 21:00.

Адреса: Житнєторзька 4/16

Нове місце: кафе Alisa на Ломоносова