Ресторан Одеса
Фото надано рестораном "Одеса"

На вулиці Великій Васильківській відкрився оновлений ресторан "Одеса" з новим меню та шеф-кухарем, проте зі знайомою відвідувачам атмосферою.

"Одеса" — це міський ресторан з 40-річною історією, що належить до мережі Rose Family. Заклад вже втретє оновлюється та відкривається в Києві. Цього разу — під час повномасштабної війни. 

Новий шеф-кухар закладу Ігор Крамаренко розробив меню на основі сезонних локальних продуктів. У стравах поєднали українські традиції із сучасними техніками приготування. Такий підхід у тандему створює сучасну українську гастрономію. В ресторані подають страви з баклажанів, позиції з фермерськими сирами, чорноморські устриці та салат просто з Привозу. 

"Ми наважились на важливий крок — оновити ідею закладу та перевідкритись вже втретє за десятиліття існування закладу. Ще більше уваги приділили меню і підбору локальних продуктів. Незмінною залишилась унікальна атмосфера "Одеси", де є відчуття дому та любові. Ми приймаємо виклики часу, і попри війну хочемо й надалі зустрічати усміхнених гостей і помічати їхні щасливі обличчя від кожної замовленої страви", — кажуть у закладі.

Що в меню:

  • Борщ з реберцями — 180 грн;
  • Борщ з бичками по-одеськи — 200 грн;
  • Перлова каша з рапанами — 390 грн;
  • Салат з привозу — 260 грн;
  • Грильовані овочі з бринзою — 180 грн;
  • Кукурудза з овечим сиром — 145 грн;
  • Картопля в золі з зеленим маслом — 95 грн;
  • Парові вареники з вишнею, кремом та маковою крихтою — 220 грн.

Адреса: вул. Велика Васильківська 114
Час роботи: з 11:00 до 21:00

Нове місце: м'ясний ресторан "Наживо"