На вулиці Великій Васильківській відкрився оновлений ресторан "Одеса" з новим меню та шеф-кухарем, проте зі знайомою відвідувачам атмосферою.
"Одеса" — це міський ресторан з 40-річною історією, що належить до мережі Rose Family. Заклад вже втретє оновлюється та відкривається в Києві. Цього разу — під час повномасштабної війни.
Новий шеф-кухар закладу Ігор Крамаренко розробив меню на основі сезонних локальних продуктів. У стравах поєднали українські традиції із сучасними техніками приготування. Такий підхід у тандему створює сучасну українську гастрономію. В ресторані подають страви з баклажанів, позиції з фермерськими сирами, чорноморські устриці та салат просто з Привозу.
"Ми наважились на важливий крок — оновити ідею закладу та перевідкритись вже втретє за десятиліття існування закладу. Ще більше уваги приділили меню і підбору локальних продуктів. Незмінною залишилась унікальна атмосфера "Одеси", де є відчуття дому та любові. Ми приймаємо виклики часу, і попри війну хочемо й надалі зустрічати усміхнених гостей і помічати їхні щасливі обличчя від кожної замовленої страви", — кажуть у закладі.
Що в меню:
- Борщ з реберцями — 180 грн;
- Борщ з бичками по-одеськи — 200 грн;
- Перлова каша з рапанами — 390 грн;
- Салат з привозу — 260 грн;
- Грильовані овочі з бринзою — 180 грн;
- Кукурудза з овечим сиром — 145 грн;
- Картопля в золі з зеленим маслом — 95 грн;
- Парові вареники з вишнею, кремом та маковою крихтою — 220 грн.
Адреса: вул. Велика Васильківська 114
Час роботи: з 11:00 до 21:00