На Подолі у Києві відкрився другий Китайський Привіт ресторатора Міші Кацуріна.
Заклад є частиною мережі “Привітів”, що спеціалізуються на азійській кухні. У новому ресторані відвідувачі можуть замовити знакові страви китайської кухні — від культової качки по-пекінськи до булочок бао з різноманітними начинками.
Загалом до меню додали понад 45 нових китайських страв.Що в меню:
- Смажені цвіркуни з гострим соусом — 180 грн;
- Салат з битих огірків у часниковому соусі — 220 грн;
- Соєвий бамбук "Фучжу" з деревними грибами — 220 грн;
- Столітні яйця в імбирному соусі — 280 грн;
- Смажені цзяоцзи з cвининою — 260 грн;
- Вонтон суп з локшиною, бок-чой, едамаме, шиітаке та зеленню — 310 грн;
- Курка Гун Бао — 300 грн;
- Філе качки, обсмажене у клярі та соєвому пекінському соусі — 480 грн;
- Нільський окунь в китайській паніровці зі спеціями — 450 грн;
- Смажене молоко з тростинним цукром і м'ятним морозивом — 240 грн.
- Адреса: Фролівська, 1/6;
- Графік роботи: з 12.00 до 23.00, поки що без бронювань.
Раніше "Наш Київ" писав, що на вулиці Шовковичній відкрився ресторан "Шук Шук".
Нове місце: азійський ресторан "Cham" на Подолі
Нове місце: тайський ресторан "7 страв" на Оболоні