На Виноградарі відкрилося нове кафе "За шафою", де готують страви сучасної української кухні.
Особливість закладу — використання у стравах сезонних та локальних продуктів. Так, наприклад, тут готують борщ з ексклюзивним сортом квасолі й мангольдом. Подають його зі свіжим крафтовим хлібом та органічною сметаною, крім цього можна замовити три види сала.
Також у меню є окремий розділ зі сніданками, де пропонують свіжоспечені круасани, сирники з сезонними ягодами, авокадо тост та інше.
До того ж кухарі закладу готують гарячі страви, які замовляють як на обід, так і на вечерю: курча з лисичками, свинячу корейку з квасолею та рибу голець з кабачковим деруном.
Дещо з меню:
- Круасан з лососем — 295 грн
- Сирний омлет 185 грн
- Борщ — 280 грн
- Курча з лисичками — 345 грн
- Голець — 290 грн
Адреса: ЖК "Варшавський Плюс", просп. Правди, 51
Режим роботи: пн-чт 8:30-21:30; пт-нд 9:00-22:30