На Оболонській набережній у Києві відкрився новий заклад — міське кафе-пекарня Massa.
Про це пише Віледж.
Це ресторан-пекарня, де протягом дня можна замовити сніданки, основа меню — хліб і випічка власного виробництва. Кафе має дві зали на 60 посадкових місць, є окрема дитяча кімната.
Свіжий крафтовий хліб випікають кожного ранку. Наразі відвідувачам пропонують сім видів хліба та солодкої випічки. Також використовують власний млин, аби контролювати необхідну якість борошна та ступінь помелу. Борошно "відлежується" 21 день і тільки після цього його беруть в роботу.
Ввечері пропонують провести час за келихом вина — у закладі є винна карта з широким асортиментом напоїв.
Що в меню:
- Сендвіч з мортаделлою/пастрамі — 155 грн;
- Хрусткі кульки рікоти з бельгійським кремом — 275 грн;
- Круасан зі збитим маслом і червоною ікрою — 320 грн;
- Млинці з вишнею та сметанним соусом — 199 грн;
- Тост з авокадо, яйцем пашот і гуакамоле — 265 грн;
- Паштет із качки — 199 грн;
- Карпачо з телятини — 325 грн;
- Салат з домашнім курчам — 220 грн;
- Даніш ягідний — 145 грн;
- Пан-о-шоколя — 99 грн;
- Булочка кардамонова — 65 грн;
- Лимонад "Юдзу-вишня" — 99 грн;
- Венеціанський Спрітц — 99 грн;
- Ігристе вино Prosecco Spumante — 150 мл / 230 грн;
- Біле вино Pinot Grigio Provincia di Pavia IGT (Italy) — 150 мл / 165 грн;
- Червоне вино Chianti Contepassi DOC (Italy,Toscana) — 150 мл / 275 грн.
Хліб:
- Чіабата — від 25 до 55 грн;
- Хліб гречаний з цибулею та насінням — від 35 до 85 грн;
- Хліб Житній фірмовий — від 25 до 70 грн;
- Бріош французький — від 55 до 199 грн;
- Хліб Тартін з журавлиною та горіхами — від 35 до 125 грн;
- Хліб Тартін — від 30 до 99 грн;
- Багет класичний — від 25 до 65 грн.
У закладі планують проводити винні дегустації й пекарські майстеркласи.
- Адреса: проспект Володимира Івасюка, 14 Г;
- Графік роботи: з 8:00 до 22:00.