Кафе-пекарня Франик на Подолі: меню та ціни

На вулиці Спаській відкрилося нове кафе-пекарня "Франик". Це другий заклад у Києві від Івано-Франківської мережі.

Про відкриття повідомили власники на сторінці в Instagram.

Кафе-пекарня Франик на Подолі: меню та ціниНовий "Франик" запрацював на місці ресторану Doggeriz. У приміщенні зробили ремонт, оновили дизайн та створили атмосферу затишної пекарні у своєму стилі. Стіни в теплих тонах, квіти в кашпо, картини та аромат кави й випічки. Заклад комфортний для людей з інвалідністю.

Кафе-пекарня Франик на Подолі: меню та ціни

Що в меню

Гостям подають різноманітні сніданки — яйця в круасані, шмат крафтового хліба з намазками, вівсянками, скрембл з ковбасками, пісне меню тощо. Ранкові позиції можна замовити зранку до вечора. Серед основних страв є хумус, паштети, супи, борщ, паста, котлети з індички, боул с тунцем тощо. Відвідувачі можуть придбати різноманітну випічку: круасани, сінабони, печиво, тістечка тощо. Напої закладу — кава, анаеробний фільтр, капучино на рослинному молоці, какао, чай, матча, комбуча та інші.

Меню:

  • Вівсянка з бананом — 218 грн;
  • Круасан фісташка-шоколад — 214 грн;
  • Яйця Бенедикт з прошутто крудо — 324 грн;
  • Шмат власного хліба з пармезановим маслом — 128 грн;
  • Сніданок з тунцем — 284 грн;
  • Шакшука з власним хлібом — 264 грн;
  • Авокадо Тост — 384 грн;
  • Салат з різної зелені — 192 грн;
  • Борщ з пастрамі — 294 грн;
  • Паста Карбонара — 324 грн;
  • Сінабон карамельний — 166 грн;
  • Профітроль фісташковий — 108 грн;
  • Еспресо — 72 грн;
  • Фільтр кава — 58 грн;
  • Оранж капучино — 118 грн;
  • Сичуанський чай перець-чорниця — 122 грн.

Кафе-пекарня Франик на Подолі: меню та ціниКафе-пекарня Франик на Подолі: меню та ціниАдреса: вулиця Спаська 1/2

Режим роботи: з неділі по четвер з 8:00 до 21:00, п'ятниця та субота з 8:00 до 22:00.

Раніше ми писали, що на Нивках відкрилося кафе "Buddy".

Пісне меню в ресторанах та кафе Києва у 2025 році: ціни та локації