На вулиці Немировича-Данченка відкрився ресторан Boca a Boca Jamoneria. До початку повномасштабної війни в Україні заклад працював у тестовому режимі і лише нещодавно його вдалося запустити у повному форматі.
Про це розповіли засновники Boca a Boca Jamoneria.
Заклад працює у форматі ресторану, винного магазину та хамонерії.
Оформленням дизайну ресторану займалося архітектурне бюро Balbek Bureau. На стінах можна побачити картини у сюрреалістичному стилі – це роботи української художниці Рити Майкової.
Що в меню
Гостям Boca a Boca Jamoneria пропонують страви іспанської кухні: гаспачо, крокетос та різні види хамону.
Меню:
- крокетос (хамон, курка, оливка, телячі хвости) — 120–175 грн;
- креветки в часниковому соусі — 240 грн;
- каталонський гаспачо — 130 грн;
- телячі хвости з селеровим пюре — 250 грн;
- підкопчений баклажан на йогуртовій подушці з грибами ерінги — 260 грн;
- куряче філе з овочами — 250 грн;
- сет "Фіеста тайм" — 250 грн.
Час роботи: пн-нд — з 11:00 до 21:00.
Адреса: вул. Немировича-Данченка, 14/13.
Нове місце: кав'ярня Takava на Жилянській