На Шота Руставелі відкрився новий бар HRAM. Творці називають його храмом гедонізму та божественної котельної карти.
За запуск закладу відповідає команда із шести українських рестораторів — співвласники коктейльного бару Loggerhead Степан Цуцман та Артем Скапенко, власник м’ясного ресторану Beef Руслан Шибаєв, співзасновники студії YOD Group Володимир Непийвода та Дмитро Бонеско, а також дизайнер Ілля Неправда.
"Ми Храм барного та музичного гедонізму, який об'єднує та створює свою культуру. У нас немає, релігії, національностей, орієнтацій, типів, рас, субкультур, віку. Наш храм відкритий для кожного кому близька наша філософія, що світ єдиний і жити треба з гедонізмом", — розповідають у закладі.
У HRAM гостей чекає не один, а цілих чотири концептуальні бари з традиційними та оригінальними коктейлями — Смоук, Вітраж і Центрум. Останній тримають у суворій секретності.
Інтер‘єр розробили співвласники закладу, команда YOD design. Атмосфера точно відповідає назві та концепції — тут вам і орган, і вітражі з людськими гріхами.
Ще однією особливістю HRAM називають меню, адже крім барів, тут також працює кухня. Гостям обіцяють їжу з останньої вечері Ісуса, страви з Ватикану та улюблені позиції Папи Римського.
"Кожна страва, яка є у меню, не знаходиться там просто так та має своє особливе значення і є результатом щільної колаборації HRAM та Beef", — діляться у закладі.
Нині бар працює в тестовому режимі.
Меню та ціни
Усі чотири бари закладу мають свої особливі коктейлі, ось деякі з них:
- Notre Dame — 300 грн;
- Blood & Sand — 300 грн;
- Honey Grail — 300 грн;
- Truffled Negroni — 350 грн;
- Yuzu Martinez — 300 грн;
- Saints Eve — 300 грн;
- Sar Thai — 300 грн;
- Tsimin — 300 грн.
Адреса: Шота Руставелі, 11 (цокольне приміщення ресторану Beef)
Графік роботи: щодня з 16:00 до 22:00