На Дніпровській набережній відкрився бар-ресторан "Bad Boy Bar". Заклад перезапустили на лівому березі Києва після паузи.
Про це відкриття повідомили засновники на сторінці в Instagram.
Наразі бар "Bad Boy" працює у тестовому форматі, офіційне відкриття відбудеться 26 квітня.
"Bad Boy Bar" спеціалізується на вині, дегустаціях та їжі під вино. На стінах розмістили пляшки з вином, є довгі столики для великої компані та невеликі для пар.
Що в меню
Гостям пропонують сніданки з 9:00 до 12:00 — боули, омлет, скрембл, вівсяна каша, хешбраун. Є закуски, сирні т м'ясні тарілки, салати. Серед основних страв можна замовити філе патагонського іклача, пасту з крабом, телячі щічки, суп з креветками тощо. В меню є безалкогольні напої — кава, чай, какао. Барна карта представлена віски та різноманітними винами — ігристе, біле, червоне, оранж, вишукане французьке.
Меню:
- Боул з кіноа — 295 грн;
- Скрембл в азійському стилі — 330 грн;
- Каша вівсяна з веганським чеддером та грибами-ерінгами — 200 грн;
- Гуакамоле з томатною сальсою та крекерами — 270 грн;
- Тартар з тунця з кумкватом та крекерам — 430 грн;
- Картопля з пармезаном та трюфельним соусом — 220 грн;
- Тарілка під біле бо червоне вино — 650 грн;
- Паста з крабом і червоною ікрою — 480 грн;
- Хамон — 150 грн;
- Фільтр-кава велика — 100 грн;
- Капучино на кокосовому — 119 грн;
- Вінтажне шампанське Sans Annee, Champagne Nowack — 570 грн;
- Біле вино Sauvignon Blanc Craggy Range — 200 грн;
- Помаранчеве вино Matassa Cuvee Alexandria — 300 грн;
- Рожеве вино Surfer Rosa 2023, Ochota barrels — 230 грн;
- Червоне вино Pinot Noir Monticol 2021, Cantina Terlan — 350 грн;
- Riesling Spatlese Urziger Wurzgarten, Dr. Loosen — 240 грн.
Адреса: Дніпровська набережна, 14-К
Режим роботи: щодня з 9:00 до 21:00.
Раніше ми писали, що на вулиці Златоустівській відкрився ресторан "Далі".