Кав'ярні, ресторани, бари та кафе Подільського району: де смачно поїсти

Поділ — один із найатмосферніших районів Києва, де ніколи не вщухає життя. Там така велика кількість різноманітних закладів, що не вистачить однієї добірки, аби всі їх перелічити. Та ми все ж спробуємо дати вам деякі орієнтири, куди можна сходити на сніданок, обід та вечерю.

To Be

Ресторан To Be на Подолі пропонує відвідувачам українські класичні страви або страви інших країн, адаптовані під Україну. Крім того, в меню можна обрати серед спеціальних пропозицій від шефа, які постійно оновлюються. Винна карта закладу містить понад 25 позицій.

Меню та ціни

  • Брускета з печеним перцем і сиром Фета — 195 грн;
  • Тартар з яловичини — 450 грн;
  • Салат Нісуаз з тунцем — 395 грн;
  • Рол фірмовий "to be" — 485 грн;
  • Бургер з індичкою — 390 грн;
  • Рис з креветками — 290 грн.

Ресторан To Be на Подолі в Києві  з українськими класичними стравами
Адреса:
Верхній Вал 2а

Графік роботи: щодня з 11:00 до 22:00

Реберня

Реберня у Києві — ресторація, де варто хоч раз спробувати ті самі соковиті ребра зі Львова за авторським рецептом. Хрумка скоринка, аромат диму й особливі соуси доповнюють смак м'яса. Правдиві ребра, гарніри, рибу тут готують на відкритому вогні, а їсти треба без столового приладдя, бо так смачніше! Смакуйте ребра в закладі на Подолі або замовляйте страви з Реберні з !Fest Доставкою додому.

Меню та ціни

  • Ребра на вогні —  329 грн;
  • Дорадо на грилі — 384  грн;
  • Яловичий антрекот —  478 грн;

Реберня

Адреса: Андріївський узвіз, 2а; вул. І.Мазепи, 1

Графік роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Oxota NA Ovets

Азіатський стейк-хаус Oxota NA Ovets від ресторатора Дмитра Борисова розташований на Воздвиженці. Гості можуть скуштувати качку по-пекінськи, стейки, роли, лобстери тощо. Також до 12:00 у закладі готують сніданки. Крім поїсти всередині, у ресторану є опція  забрати страви з собою або замовити доставку по всьому Києву.

Меню та ціни

  • Яйця пашот з маринованим лососем та авокадо — 365 грн;
  • Тартар із тунця з перцем халапеньйо — 295 грн;
  • Рол Мадара — 425 грн;
  • Салат з креветками та манго — 325 грн;
  • Том Ям з морепродуктами — 455 грн;
  • Рамен Тантанмен з яловичиною — 415 грн.

Азіатський стейк-хаус Oxota NA Ovets від ресторатора Дмитра Борисова є на Воздвиженці в Києві
Адреса:
Воздвиженська, 10Б

Графік роботи: щодня з 10:00 до 22:00

HONEY

Кафе-кондитерська HONEY з десертами, сніданками та морозивом має три заклади в Києві, один із яких розташований на Подолі. Гостям тут обіцяють смачну їжу кожен день і десерти світового рівня. Сніданки доступні до 14:00. Працює доставка по всьому Києву.

Меню та ціни

  • Вареники з вишнею — 376 грн;
  • Лосось гравлакс, коул слоу з фенхеля, оливки — 455 грн;
  • Еклер Цитрус-ялівець — 245 грн;
  • Картопляний салат з копченою шинкою, фетою і томатним айолі — 415 грн;
  • Нісуаз з тунцем — 495 грн;
  • Млинці з червоною ікрою — 455 грн;

Кафе-кондитерська HONEY з десертами, сніданками та морозивом на Подолі в Києві
Адреса:
Нижній Вал, 19/21

Графік роботи: пн-пт з 8:00 до 22:00, сб-нд з 9:00 до 22:00

"Книжковий Лев"

Книгарня-кав’ярні "Книжковий Лев" на Подолі пропонує відвідувачам не лише випити каву й купити книгу, а й завітати на виставку чи лекцію, які часто проходять у закладі.

Меню та ціни

  • Сендвіч з Куркою Цезар — 110 грн;
  • Рол Beef — 140 грн;
  • Еспресо — 40 грн;
  • Капучино — 75 грн;
  • Какао — 110 грн;
  • Глінтвейн на червоному вині — 150 грн.

Книгарня-кав’ярні "Книжковий Лев" на Подолі в Києві
Адреса:
Межигірська, 13/34

Графік роботи: пн-пт з 8:00 до 21:00, сб-нд з 10:00 до 21:00

Orang + Utan

Бар Orang + Utan з відкритою кухнею та фритюр-меню на Подолі — четвертий і найбільший заклад мережі в столиці. Гостям тут пропонують веганські нагетси, батат фрі, чуррос тощо. У закладі можна взяти страви з собою.

Меню та ціни

  • Шаурма+сейтан — 220 грн;
  • Бекон бургер — 270 грн;
  • Олів’є+тартар — 170 грн;
  • Безкрабовий салат — 180 грн;
  • Смузі — 150 грн.

Бар Orang + Utan з відкритою кухнею та фритюр-меню на Подолі в Києві
Адреса:
Житнєторзька 4/16

Графік роботи: щодня з 10:00 до 21:45

Канапка бар

Необістро на Андріївському узвозі "Канапка бар" пропонує гостям з популярні канапки з різних куточків світу та авторські коктейлі. Крім того, тут готують страви з новим поглядом на українську кухню.

"Шляхетне місце, створене в ім’я гедонізму", — так відгукуються про заклад власники.

Меню та ціни

  • Устриці Святий Патрік — від 198 грн;
  • Тартар з лососем та крабовим морозивом — 219 грн;
  • Мідії в винно-вершковому соусі — 308 грн;
  • Полуничний Наполеон — 219 грн;
  • Сирники — 219 грн;
  • Глінтвейн 5 ягід — 139 грн.

Необістро на Андріївському узвозі "Канапка бар"
Адреса:
Андріївський узвіз, 30А

Графік роботи: щодня з 11:00 до 22:00

Тісто, сир і тітка Белла

Відоме у столиці кафе італійської кухні "Тісто, сир і тітка Белла" минулого року переїхало й тепер працює в районі Валів. У закладі кажуть, що з переїздом нарешті відкрили велику Італію з терасою та фонтаном у дворику. Гостям тут пропонують неаполітанську піцу, пасту та "інші смаколики від італійської тітки".

Меню та ціни

  • Різотто з креветками — 285 грн;
  • Паста Карбонара — 225 грн;
  • Піца Маргарита — 175 грн;
  • Салат Капрезе —  245 грн;
  • Тартар з телятини — 325 грн.

Кафе італійської кухні "Тісто, сир і тітка Белла" на Подолі в Києві
Адреса:
Верхній Вал, 24

Графік роботи: щодня з 11:00 до 22:00

Win Bar

Win Bar на Подолі вважається одним із найкрасивіших винних барів столиці з винною картою, яка зазвичай оновлюється кожен сезон. У закладі також подають закуски, готують сезонні страви та Київський торт.

Меню та ціни

  • Гарбузовий крем-суп — 185 грн;
  • Тартар з яловичини — 385 грн;
  • Салат з лососем гравлакс та червоною ікрою — 435 грн;
  • Київський торт — 195 грн;
  • Коктейль Wona — 350 грн;
  • Aperitivo Spritz — 275 грн.

Винний бар Win Bar на Подолі в Києві з новою винною картою кожного сезону
Адреса:
Хорива, 16/7

Графік роботи: пн з 12:00 до 22:00, вт-нд з 12:00 до 23:00

"Селям"

Ресторан кримськотатарської кухні від Алекса Купера "Селям" пропонує гостям відчути атмосферу гостинного Криму в столиці. Крім кримськотатарських страв, тут також працює бар з коктейлями, вином та іншими алкогольними й безалкогольними напоями.

Меню та ціни

  • Салат польовий з бринзою — 370 грн;
  • Суп Шурпа — 360 грн;
  • Шашлик з телятини — 400;
  • Фірмовий бахчисарайський шашлик — 390 грн;
  • Піде з різними сирами — 375 грн;
  • Лосось з оладкою з цукіні — 680 грн.

Ресторан кримськотатарської кухні від Алекса Купера "Селям" на Подолі в Києві
Адреса:
Петра Сагайдачного, 35

Графік роботи: пн-пт з 12:00 до 23:00, сб-нд з 9:00 до 23:00

The Burger

Ресторан The Burger з відкритою кухнею на Подолі пропонує гостям більше десяти видів бургерів. У закладі також готують американські стейки, супи, салати, десерти тощо. Є великий вибір авторських коктейлів.

Меню та ціни

  • Салат з креветками та авокадо — 360 грн;
  • Том Ям — 390 грн;
  • Картопляні діпи з беконом, цибулевими кільцями та сирним соусом — 240 грн;
  • Фермерське курча з салатом та тортильєю — 320 грн;
  • Кесаділья з яловичиною — 330 грн;
  • Naked Burger — 410 грн;
  • The Burger — від 380 грн.

Ресторан The Burger з відкритою кухнею на Подолі в Києві
Адреса:
Нижній Вал,17/8

Графік роботи: щодня з 10:00 до 23:00

dzerkalo.bar

dZerkalo bar — відносно новий коктейльний бар Подолу, який відкрили психотерапевт Павло Рубан та власник мережі кав’ярень Олександр Петренко. У закладі на гостей чекають авторські коктейлі та всім знайома класика. Тут також проводять тематичні заходи.

Меню та ціни

  • Коктейль Gin Garden — 230 грн;
  • Коктейль Old Pal — 220 грн;
  • Коктейль Clover Club — 210 грн;
  • Cookie Monster — 180 грн;
  • Hentai — 220 грн.

Коктейльний бар dZerkalo bar на Подолі в Києві
Адреса:
Іллінська, 20

Графік роботи: вт-чт з 16:00 до 22:00, пт з 16:00 до 23:00, сб з 14:00 до 23:00, нд з 14:00 до 22:00

Pan Chang

Кафе Pan Chang на Подолі пропонує відвідувачам поринути в гастрономічну подорож країнами Азії. Тут готують різні традиційні страви В'єтнаму, Китая, Південної Кореї, Таїланду та Японії.

Меню та ціни

  • Том Ям — 390 грн;
  • Курка в кисло-солодкому соусі — 245 грн;
  • Смажена фунчоза з овочами — 220 грн;
  • Салат з соєвої спаржі Фучжу та огірків — 185 грн;
  • Неми з куркою — 230 грн.

Кафе азійської кухні Pan Chang на Подолі в Києві

Адреса: Ярославська, 32А

Графік роботи: щодня з 12:00 до 22:00

"Шовковиця"

Кав’ярня "Шовковиця" на Подолі — другий заклад мережі у столиці. Гостям пропонують італійське ігристе, каву та сніданки цілий день. Також у закладі готують страви різних країн світу, тож кожен зможе знайти щось на свій смак. Крім того, щомісяця у "Шовковиці" проходять дегустаціі вин.

Меню та ціни

  • Англійский сніданок з глазуньей — 285 грн;
  • Сирники з цукатами та солоною карамеллю — 160 грн;
  • Карбонара з хамоном — 255 грн;
  • Крем суп з цукини та креветками — 295 грн;
  • Креветки в вершковому соусі — 329 грн;
  • Кавовий савоярді — 125 грн;
  • Марокіно — 75 грн.

Кав’ярня Шовковиця на Подолі в Києві
Адреса:
Нижній Вал, 37

Графік роботи: щодня з 8:00 до 20:00

"Кий"

Більярдний бар "Кий" на Подолі відкрили власники культових "Хвильового" та "Багряного". Тут гостям пропонують відпочити за грою в більярд та випити пива, сидру чи коктейлів у невимушеній атмосфері.

Меню та ціни

  • Gin&Tonic — 200 грн;
  • Boulevardier — 260 грн;
  • Пиво Underwood — 120 грн;
  • Сидр Yablo — 130 грн.

Більярдний бар "Кий" на Подолі в Києві від власників "Хвильового" та "Багряного"
Адреса:
Верхній Вал, 18

Графік роботи: щодня з 16:00 до 22:00

Кав'ярні, ресторани, бари та кафе Шевченківського району: де смачно поїсти