Де замовити паску в Києві
Паски, фото ілюстративне

Великдень не обходиться без паски. Багато столичних закладів щороку випікають їх, аби спростити людям приготування до свята й познайомити з різними варіаціями головного символу Великодня.

Milk Bar

Традиційно в Milk Bar, крім класичної паски, для замовлення доступні ще три види авторських смаків, які в закладі називають бестселерами:

  • Паска "Три Молока" (900 г) — 590 грн;
  • Паска "Victoria’s Secret" (950 г) — 690 грн;
  • Паска "Кокосова" (500 г) — 650 грн.

Вага класичної паски — 480 г, вартість — 480 грн. Замовити можна на сайті, оплативши карткою.

Паски на замовлення в Milk Bar, Київ

Finik Family

У магазині-кав’ярні Finik Family можна замовити Великодню паску з сухофруктами та горішками. У начинку входить журавлина, світлі та темні родзинки, персик, пекан, волоський горіх та цедра лимону. Зверху паска вкрита ганашем з бельгійського шоколаду. Вага — 500-530 г, вартість — 450 грн. Можна замовити в діректі або придбати в закладі. При замовленні від 5 та 10 штук знижка 5-10% відповідно.

Паски на замовлення в Finik Family, Київ

Very Well Cafe

У мережі закладів Very Well Cafe можна замовити та забрати паску на м'якому дріжджовому тісті з хрусткою верхівкою, всипаною мигдальними пластівцями. Вага паски — 480 г, вартість — 280 грн. Замовити можна за телефоном ресторану, де здійснюватимете самовивіз:

  • Леваневського — +380974570825;
  • Дніпровська набережна — +380677310826;
  • Сікорського — +380684570824;
  • Чорновола, 29a — +380679470827.

У закладі попереджають, що кількість пасок обмежена. Забрати товар після замовлення можна з 12:00.

Паски на замовлення в Very Well Cafe, Київ

"Італійська редакція"

"Редакція" цьогоріч пропонує для замовлення паску з борошна манітоба з цукатами, франжипаном, родзинками, журавлиною та мигдальними пластівцями. Вага паски — 530 г, вартість — 450 грн. Замовити можна на сайті до 15 квітня і забрати в закладі з 13 по 16 квітня.

Паски на за опалення в ресторані "Італійська редакція", Київ

"Канапа"

У ресторані-салоні української кухні "Канапа" окремо пасок в продажу немає, зате є Великодні набори, куди вона входить. Отож, за 2023 грн з доставкою прямо додому тут можна замовити:

  • Крафтову паску з родзинками;
  • Шоколадне яйце з зефіром і ягідним центром;
  • Паштет з печінки птиці з морквяним мусом;
  • Буженину власного приготування;
  • Ковбасу домашню запечену;
  • Крафтовий сир від українських виробників;
  • Свічку їстівну з топленого масла з часником;
  • Вино червоне сухе Gastro Family.

Доставка по Києву здійснюється кур'єром закладу, по Україні — Новою Поштою. 

Паски на замовлення в ресторані Канапа, Київ

"Улюблений Дядя"

У ресторані "Улюблений Дядя" — "Улюблена Паска". Для замовлення до Великодня заклад пропонує франджипан з мигдального борошна, з цукатами, родзинками, франжипаном, журавлиною та мигдальними пластівцями. Вага паски — 530 г, вартість — 450 грн. Зробити замовлення можна до 15 квітня включно.

Паски на замовлення в ресторані "Улюблений Дядя", Київ

Honey

Кафе-кондитерська на Подолі Honey пропонує на замовлення чотири види пасок:

  • Квітуча паска з родинками (420 г / 520 г) — 550 грн / 750 грн;
  • Квітуча паска з шоколадом (420 г / 520 г) — 600 грн / 850 грн);
  • Колосиста паска з родзинками (420 г / 520 г) — 550 грн / 750 грн;
  • Колосиста паска з шоколадом (420 г / 520 г) — 600 грн / 850 грн).

Наразі в закладі приймають попередні замовлення на сайті. Для отримання паски не в Києві, при замовленні необхідно обрати "самовивіз" та вказати дані для відправки.

Паски на замовлення в кондитерській Honey, Київ

"Первак"

Ресторан класичної української кухні "Первак" приймає передзамовлення на доволі бюджетні паски для Великоднього столу. Заклад пропонує чотири види з доставкою додому:

  • Класична паска (350 г / 600 г) — 190 грн / 260 грн;
  • Паска з шоколадом (350/120 г) — 350 грн;
  • Паска з лимонним курдом (350/120 г) — 350 грн;
  • Крафін (260 г) — 150 грн.

Замовлення приймають до 14 квітня. 

Паски та Великодні кошики на замовлення в ресторані "Первак", Київ

"Colette"

Кондитерська "Colette" відкрили передзамовлення на соковиті, вологі, м‘які та пухкі паски. Цю Великодню здобу роблять з любов'ю тільки з найкращих продуктів за перевіреними рецептами:

  • Паска з домашніми апельсиновими цукатами, дропсами з чорного бельгійського шоколаду; 
  • Паска з ромовими темніими та золотистими родзинками, в‘яленою журавлиною та домашніми апельсиновими цукатами.

Ціна паски 600-650 г — 490 грн. Оформити замовлення можна за посиланням.

Кондитерська "Colette" відкрили передзамовлення на соковиті, вологі, м‘які та пухкі паски. 

"Паштет"

У гастрокафе "Паштет" киянам пропонують на вибір чотири види пасок до Великоднього столу:

  • Класична паска з родзинками та цукатами (800 г) — 370 грн;
  • Шоколадна паска (1 кг) — 500 грн;
  • Паска "Крем-брюле" (1 кг) — 420 грн;
  • Сирна паска з сухофруктами (1 кг) — 450 грн.

Замовлення приймають до 14 квітня через google-форму, в діректі закладу та за номерами:

  • Проспект Берестейський, 18 — +30631835499;
  • Вулиця Костянтинівска, 1/2 — +380933253275;
  • Вулиця Хрещатик, 24 — +380933814996.

Паски на замовлення в ресторані "Паштет", Київ

Великодні кошики від закладів Києва: де замовити