Де в Києві з'їсти натуральне морозиво: найцікавіші заклади

Морозиво, сорбет, джелато — ці холодні десерти особливо смакують влітку. "Наш Київ" дослідив, в яких закладах Києва можна замовити найсмачніше морозиво з натуральних інгредієнтів.

Кафе-кондитерська "Крендель"

Кафе-кондитерська "Крендель" — це мережа закладів з різноманітними десертами, які відкрили у столиці харків'яни. В кафе на Хрещатику гостям пропонують замовити м'яке морозиво-ріжок або в стакані. Про наявні смаки розповідають на місці.

Де у Києві найсмачніше морозиво: Кафе-кондитерська Крендель

Меню та ціни:

  • Морозиво-ріжок — 80 грн;
  • Морозиво в стакані — 99 грн;
  • Морозиво у великому стакані — 150 грн.

Адреса: вулиця Хрещатик, 24, вулиця Шота Руставелі, 12, вулиця Володимирська, 29

Графік роботи: щодня з 8:00 до 22:00

Італійська джелатерія "Gelato Mamma"

Джелатерія "Gelato Mamma" знаходиться у центрі Києва на вулиці Саксаганського. Це атмосферний заклад з вінтажними меблями, грецькими статуями та справжнім італійським холодним десертом — джелато. Він відрізняється від звичайного морозива меншою кількістю молочних жирів та додаванням вершків.

Заклади Києва з морозивом: Італійська джелатерія Gelato Mamma на СаксаганськогоЗасновники закладу навчились готувати його в Італії в Gelato University (Болонья), згодом заснували власну майстерню. Наразі джелато для "Gelato Mamma" виготовляють на власному виробництві з цільного коров’ячого молока з додаванням натуральних інгредієнтів. Топінги та соуси, якими покривають заморожений смаколик, варять з сезонних свіжих або заморожених фруктів та ягід, а шоколад використовують виключно бельгійський. Гостям до десерту подають каву та інші напої.

Меню та ціни:

  • Джелато сорбет-лимон — 80 грн;
  • Джелато полуниця та базилік — 80 грн;
  • Джелато молочний шоколад та цукати — 80 грн;
  • Джелато "Сникерс" — 80 грн;
  • Джелато "Кавове" — 80 грн;
  • Сорбет "Цитрус, м'ята, імбир" — 80 грн;
  • Раф — 60 грн;
  • "G" кава — 100 грн.

Заклади Києва з морозивом: Італійська джелатерія Gelato Mamma на СаксаганськогоАдреса: вулиця Саксаганського, 68/21

Режим роботи: щодня з 10:00 до 22:00.

Джелатерія "Jolly"

У джелатерії "Jolly" на Бесарабській площі пригощають натуральним морозивом, яке виготовляють у закладі особливим методом. В меню представлено 40 смаків морозива: шоколадне, малинове, полуничне, солона карамель, тирамісу, орео, зелений чай тощо. Також у закладі роблять неаполітанську піцу, бельгійські вафлі та десерти.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: Джелатерія Jolly

Меню та ціни: 

  • Джелато у стаканчику в асортименті — 105 грн;
  • Відерко Джелато — 350 грн;
  • Кулька морозива "Бабл гам" — 70 грн;
  • Кулька морозива "Горгонзола-інжир" — 70 грн;
  • Кулька морозива "Мохіто" — 70 грн.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: Джелатерія JollyАдреса: ТРЦ "Арена", вулиця Велика Васильківська, 1-3, вхід з Бесарабської площі.

Режим роботи: з 10:00 до 22:00.

Massimo Gelarty ice cream studio & restaurant

Massimo Gelarty ice cream studio & restaurant — ресторан морозива, який знаходиться у ТРЦ Lavina Mall. Заклад заснував джелатер'є Массімо Джеларті. На його думку, морозиво можна додавати не тільки до вафель, пирогів або кави, а й до салатів, супів, м'яса чи пасти.

"Морозиво — наша пристрасть, і ми вкладаємо в нього душу: змішуємо натуральні інгредієнти на очах у гостя, а потім заморожуємо все це рідким азотом. Шейкер огортається туманом — і починається справжня магія!", — кажуть засновники.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: Massimo Gelarty ice cream studio & restaurant у ТРЦ Lavina Mall.З морозивом подають сніданки, бургери, закуски, салати, тартар з яловичини, стейки й страви з морепродуктів. Також є авторське морозиво, яке готують на очах гостей, змішуючи інгредієнти й заморожуючи їх рідким азотом.

Меню та ціни:

  • Ризотто з яловичим язиком білими грибами, хріном та морозивом з французької гірчиці та меду — 327 грн;
  • Філе дорадо в апельсиновому соусі з виноградом, оливками та морозивом з соусу песто — 440 грн;
  • Стейк Нью-Йорк з розмариновим маслом та морозивом BBQ — 245 грн (100 г);
  • Піта овочева з хумусом із нуту, печерицями гриль, чипсами із батату, яйцем і трюфельним морозивом — 239 грн;
  • Сирники з морозивом солона карамель на топленому молоці — 159 грн;
  • Бургер з моцарелою фрі, томатним конфітюром та морозивом з соусу песто — 249 грн;
  • Салат "Цезар" з морозивом із сиру фета та кропу — 179 грн;
  • Арахіс із солоною карамеллю і подрібнениним шматочками ліщини — 110 грн;
  • Кедрове морозиво гімалайський білий кедр з цільним кедровим горіхом — 225 грн.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: Massimo Gelarty ice cream studio & restaurant у ТРЦ Lavina Mall.Адреса: вулиця Берковецька 6-Д, ТРЦ Lavina Mall.

Режим роботи: з 10:00 до 22:00.

Кафе "Умка"

"Умка" — кафе в центрі Києва з натуральним домашнім морозивом. Невеликий заклад з білими ведмедями знаходиться на вулиці Костьольній неподалік Майдану Незалежності. Крім того, точки з морозивом "Умка" розмістили на літніх терасах деяких столичних кафе (монокафе "Котлета По-Київськи", "Кухня Поллі", ресторан "О'Панас" та інші). Десерт готують без барвників та підсилювачів смаку за унікальними авторськими рецептами. Можна замовити сорбет, вершкове, фруктове або навіть морозиво для дорослих" зі смаком малаги (рому родзинками). За словами власників, "якщо ви спробуєте наше морозиво хоча б раз, то однозначно більше не захочете скуштувати будь-яке інше".

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: кафе Умка на Києві

Меню та ціни:

  • Ванільне — 350 грн (300 г);
  • Шоколад — 350 грн (300 г);
  • Кулька морозива — від 70 грн.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: кафе Умка на КиєвіАдреса: вулиця Костьольна, 6 (кафе), точки з морозивом — вулиця Русанівська набережна, 10, вулиця, Андрія Верхогляда, 20, Голосіївський проспект, 61

Режим роботи: з понеділка по четвер з 11:00 до 21:30, у п'ятницю, суботу та неділю з 10:00 до 21:30. Режим роботи точок дивись за посиланням.

Кафе Avercamp "Валь-де-Валь"

На Великій Житомирській працює кафе "Avercamp" з морозивом "Валь-де-Валь", що виготовляється з 2010 року за старовинними сімейними традиціями. Це "найсмачніше морозиво в Києві", — наголошують власники. Гості можуть скушувати десерт в затишному приміщенні з м'якими диванами, невеликими столиками й вінтажними речами. В меню — морозиво зі смаком арахісу, цитрусу, лимона, кокоса, лохини тощо. Можна замовити кульку в закладі у скляному посуді або забрати смаколик із собою у вафельному стаканчику. 

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: кафе Avercamp Валь-де-Валь

Меню та ціни:

  • Морозиво "Крем-брюле" — 130 грн (200 г);
  • Морозиво "Лохина" — 130 грн (200 г);
  • Морозиво "Кокос" — 130 грн (200 г).

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: кафе Avercamp Валь-де-Валь

Адреса: вулиця Велика Житомирська, 26-Б

Режим роботи: щодня з 11:00 до 21:00.

Морозиво від "Mr.Pops"

Крафтове морозиво "Mr.Pops" виготовляють виключно на палиці вже понад 9 років. Його можна скуштувати в "Pantone Coffee" на Осокорках, книгарні-кав'ярні "Сенс", кафе "Тісто і Масло" та ще понад 50 закладах Києва. Серед смаків — ванільне брауні, лісовий горіх, лимонний чизкейк, лаванда, полуниця з вершками тощо.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво Mr.Pops

Меню та ціни:

  • Пломбір — 110 грн (80 г);
  • Морозиво "Солона карамель" — 110 грн (80 г);
  • Морозиво "Маракуя" — 125 грн (80 г);
  • Подвійний шоколад — 110 грн (80 г).

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво Mr.Pops

Адреса та режим роботи закладів, де можна замовити морозиво "Mr.Pops" — за посиланням.

Також пропонуємо дізнатися, в яких кафе, ресторанах та барах Києва можна замовити комбучу.

Спікізі бари Києва: що це та де їх знайти