30 січня Київську область атакували дронами-камікадзе: наслідки з фото

У ніч на 30 січня росіяни атакували Київщину дронами-камікадзе. Після оголошення повітряної тривоги в області працювала ППО, лунали вибухи.

30 січня Київську область атакували дронами-камікадзе: наслідки з фотоПро це повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко у Facebook.

30 січня Київську область атакували дронами-камікадзе: наслідки з фотоВнаслідок падіння уламків БпЛА виникла пожежа на території одного з підприємств у Білоцерківському районі, пошкоджені адмінбудівля, ангар та три автомобілі. Дані про жертв та постраждалих не надходили.

30 січня Київську область атакували дронами-камікадзе: наслідки з фотоЗаймання покрівлі швидко загасили. Над ліквідацією пожежі працювали 28 рятувальників та 7 одиниць техніки. Наразі представники ДСНС та правоохоронці фіксують наслідки атаки.

Загалом у ніч на 30 січня 2024 року війська рф запустили 30 ударних дронів "Shahed-136/131". Силами та засобами Повітряних Сил знижено 15 безпілотників у різних областях України.

Нагадаємо, що 23 січня у Київській області після ракетного обстрілу чотири людини отримали неважкі поранення, в трьох багатоповерхівках виявили часткові руйнування балконів та віконних конструкцій.

На Київщині відбувся перший одноденний курс з підготовки до нацспротиву: що там було