27 квітня у Києві  родичі військовослужбовців влаштували мітинг на підтримку демобілізації

Сьогодні, 27 квітня, у Києві на Майдані Незалежності відбулась акція на підтримку демобілізації військових, що які воюють с перших днів повномасштабного вторгнення.

Мітинг у Києві 27 квітня, акція на підтримку демобілізації військових ЗСУРодичі військовослужбовців влаштували мітинг та вимагали встановлення чітких термінів служби для військових.

Мітинг у Києві 27 квітня, акція на підтримку демобілізації військових ЗСУНа акції були присутні понад 100 осіб з різних міст України, переважно дружини воїнів.

Мітинг у Києві 27 квітня, акція на підтримку демобілізації військових ЗСУУчасники мітингу закликали владу встановити адекватні терміни служби. На плакатах, які тримали жінки, було написано: "Армія не рабство", "Не робіть з військових гладіаторів", "Служба — обов'язок, демобілізація — право" тощо. 

Нагадаємо, що нещодавно президент України Володимир Зеленський підписав закон про мобілізацію. Після цього біля військкоматів Києва утворилися черги. Військовозобов'язані чоловіки хотіли оновити свої дані, але не змогли це зробити через повільне обслуговування.

Як у Києві працюють військкомати — відповідь Сухопутніх військ ЗСУ