У Святошинському районі Києва на ремонт укриття витратили 1,3 млн грн

Комісія по ревізії укриттів Києва перевірила сховища у Святошинському районі. Одне з відремонтованих напівпідвальних приміщень показав міністр стратегічної промисловості Олександр Камишін у Telegram.

На ремонт цього укриття з міського бюджету виділили 1,3 мільйона гривень. "Це з тих 1,2 млрд про виділення яких казав наш мер Кличко", — підкреслив Камишін.

Як виглядає відремонтоване укриття у Святошинському районі КиєваТут встановили туалети, пофарбували стіни, вирівняли підлогу, зробили освітлення. Також встановили лави для сидіння.

У Києві показали відремонтоване укриття у Святошинському районіЗа даними комісії, у Святошинському районі ситуація зі станом сховищ краща, ніж в інших районах столиці. Майже усі укриття були відкриті, але стан більшості з них поки не відповідає нормам та стандартам якості.

Укриття у Святошинському районі КиєваВ деяких з них можна перебувати, в них чисто, є меблі для сидіння та лежання.

У Києві показали, як виглядають укриття у Святошинському районіПроте на фото видно, що ремонт в них не проводився. Ці сховища досі нагадують підвали з матрацами та картонними коробками на полу.

У Києві показали, як виглядають укриття у Святошинському районіРаніше ми писали, що у застосунку "Київ Цифровий" можна поскаржитися не лише на зачинені укриття, а й на відсутність належних умов у них.

У Києві на вулиці Васильківській забудовник заблокував вхід до укриття