Прогноз погоди в Києві на тиждень 15-21 травня 2023 року

Протягом цього тижня у Києві, за винятком вівторка, буде дуже тепло та сухо. Денна температура повітря очікується +20+24 градусів.

У понеділок, 15 травня ранок та день минуть сонячно, +14. Ввечері хмари затягнуть небо, але дощів не обіцяють. Вдень шкала термометра підніметься до +24 градусів. 

У вівторок, 16 травня, синоптики прогнозують короткочасне невелике похолодання. Ранок пройде без істотних опадів, стовпчики термометра покажуть +12 градусів. Сонце рідко буде з'являтися з-за хмар. Вдень повітря прогріється максимум до +19 градусів.

Середа, 17 травня, пройде без дощів й майже без хмар. Зранку сонце почне нагрівати повітря до + 17 градусів, а вдень термометр показуватиме до +24 градусів.

У четвер, 18 травня, потеплішає ще більше. На вулиці відчуватиметься літо, адже на термометрі буде зранку +19 градусів, а вдень +26 градусів. Ні краплі дощу, тільки сонце.

Ранок п'ятниці, 19 травня, буде найтеплішим. Вже близько 9:00 очікується +20 градусів. Попри мінливу хмарність, на відкритих місцевостях рекомендується вдягати головний убір, щоб не отримати сонячний удар. Вдень повітря прогріється до +26 градусів.

Субота та неділя ідеально підійдуть для прогулянок, адже у вікенд не буде дощів, а лише тепле сонячне випромінювання. Повітря буде теплим та приємним зранку, +19 градусів, а вдень очікується до +25.

Раніше ми писали, що у Києві вже почався сезон фонтанів. Наприклад, у на території Сирецького парку, що в Шевченківському районі Києва, запрацював "сухий" фонтан, у якому вода б'є з-під поверхні й відразу відводиться назад в підземний резервуар.

У Києві відкривають сезон фонтанів: список локацій